Whatsapp'Ta Birinin Durumu Gördüğümü Nasıl Gizlerim ?

KazmaKurek

Global Mod
Global Mod
**Başlık: WhatsApp'ta Birinin Durumu Nasıl Gizlenir?**

Adım 1: WhatsApp'ta Gizlilik Ayarlarına Erişin

WhatsApp'ta birinin durumunu gizlemenin ilk adımı, gizlilik ayarlarına erişmektir. WhatsApp'ı açın ve sağ üst köşede bulunan üç noktaya dokunun. Ardından açılan menüden "Ayarlar" seçeneğine dokunun. Gizlilik ayarlarını bulmak için buradan "Hesap" seçeneğine dokunun ve ardından "Gizlilik" seçeneğine gidin.

Adım 2: Durum Gizliliğini Seçin

"Gizlilik" menüsüne girdikten sonra, "Durum" seçeneğini bulacaksınız. Bu seçeneği tıkladığınızda, genellikle üç farklı seçenekle karşılaşırsınız: "Herkes", "Benim İçin" ve "Kişilerim".

Adım 3: Durumu Gizleme Seçeneğini Belirleyin

Şimdi, durumunuzu kimlerin görebileceğini belirleyebilirsiniz. "Herkes" seçeneğini seçerseniz, tüm WhatsApp kullanıcıları durumunuzu görebilir. "Benim İçin" seçeneğini seçerseniz, sadece siz durumları görebilirsiniz. "Kişilerim" seçeneğini seçerseniz, yalnızca rehberinizdeki kişiler durumunuzu görebilir.

Adım 4: Seçeneği Uygulayın

Durumu gizlemek için istediğiniz seçeneği seçtikten sonra, geri dönün ve ayarları kaydedin. Bu genellikle sağ üst köşedeki bir onay işareti veya "Tamam" gibi bir seçenekle yapılır. Ayarlarınızı kaydettikten sonra, seçtiğiniz durum gizlilik seçeneği hemen etkili olacaktır.

Adım 5: Durumunuzu Güncelleyin

Artık durumunuzu güncellemeye devam edebilirsiniz, ancak yalnızca seçtiğiniz gizlilik düzeyine göre kimlerin görebileceğini unutmayın. Durumunuzu güncellediğinizde, sadece seçtiğiniz kişiler veya kimse görebilecek.

Adım 6: Gizlilik Ayarlarını Düzenli Olarak Kontrol Edin

Son olarak, WhatsApp'ta gizlilik ayarlarınızı düzenli olarak kontrol etmeniz önemlidir. Bu, durumunuzu istediğiniz gibi güncellemek ve kimlerin görebileceğini kontrol etmek için gereklidir. Durumunuzu gizli tutmak isteyebileceğiniz durumlar değişebilir, bu nedenle ayarlarınızı düzenli olarak gözden geçirmek iyi bir alışkanlıktır.

WhatsApp'ta birinin durumunu gizlemek oldukça kolaydır ve gizlilik ayarlarını kullanarak istediğiniz düzeyde gizlilik sağlayabilirsiniz. Bu adımları takip ederek, durumunuzu sadece belirlediğiniz kişilerin veya sadece sizin görebileceği şekilde ayarlayabilirsiniz.