Vikram Gokhale, çoklu organ yetmezliği nedeniyle Pune hastanesinde vefat etti

MusicMiss

New member
Vikram Gokhale, çoklu organ yetmezliği nedeniyle Pune hastanesinde vefat ettiPune’daki bir hastanede tedavi altına alınan Vikram Gokhale, ailesinin bugün hayatını kaybettiğini doğruladı. Cenazesi, ailesinin ve arkadaşlarının son saygılarını sunmaları için saat 16.00’da Pune’deki Balgandharva Rangmandir’de tutulacak ve cenaze töreni saat 18.00’de Pune’daki Vaikunth Smashan Bhumi’de yapılacak.”

Kıdemli oyuncunun durumu kritikti ve 15 günden fazla hastanede tedavi gördü. Eşi, ETimes’a Vikram Gokhale’nin çoklu organ yetmezliği yaşadığını doğrulamıştı. Eşi Vrushali Gökhle ve iki kızı tarafından yaşatılmıştır.

Vikram Gokhale, Sanjay Leela Bhansali’nin yönettiği ‘Hum Dil De Chuke Sanam’ (1999) filminde Aishwarya Rai Bachchan’ın babası olarak etkileyici bir performans sergiledi. Vikram Gokhale ayrıca ‘Hey Ram’, ‘Tum Bin’, ‘Bhool Bhulaiyaa’, ‘Hichki’ ve ‘Mission Mangal’ gibi Bollywood hitlerinde de yer aldı. Son Bollywood filmi, başrollerini Abhimanyu Dassani, Shirley Setia ve Shilpa Shetty’nin paylaştığı ‘Nikamma’ (2022) idi.

Vikram Gokhale, son birkaç yıldır karısıyla birlikte bulunduğu Pune’da bir oyunculuk akademisine sahipti.

Kıdemli oyuncu, ETimes’a konuşurken, Bollywood’daki ilk günlerinde Amitabh Bachchan’ın kendisine nasıl yardım eli uzattığını hatırlamıştı. “Bu Sektöre girdiğimde çok mücadele ettim. Büyük bir mali krizden geçiyordum ve Mumbai’de sığınacak bir yer arıyordum. Amitabh Bachchan bunu öğrendiğinde, 1995-99 yılları arasında Maharashtra’nın Baş Bakanı olan Manohar Joshi’ye şahsen bir mektup yazdı. Ve sadece onun tavsiyesi üzerine devletten bir ev aldım. Çerçevelettiğim o mektup hâlâ yanımda. O beni tanıdığı için ben de onu tanıdığım için gurur duyuyorum. Biz 55 yıllık arkadaşız. Onun tavrını ve doğasını seviyorum,” demişti Vikram Gokhale 2021’de ETimes’a.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.