Urfi Javed’in başı yasal olarak belaya girdi, avukatı müstehcen eylemler nedeniyle hakkında şikayette bulundu

MusicMiss

New member
Urfi Javed’in başı yasal olarak belaya girdi, avukatı müstehcen eylemler nedeniyle hakkında şikayette bulunduBir polis yetkilisi Pazar günü yaptığı açıklamada, sosyal medya fenomeni Urfi Javed hakkında halka açık yerlerde ve sosyal medyada yasa dışı ve müstehcen eylemlerde bulunduğu iddiasıyla yazılı şikayette bulunulduğunu söyledi.

PTI raporuna göre, bir polis yetkilisi, yazılı başvurunun avukat Ali Kashif Khan Deshmukh tarafından Cuma günü Andheri polis karakoluna yapıldığını söyledi.

Yetkili, “Bu konuda iki gün önce bir başvuru aldık” dedi.

‘Bigg Boss OTT’ ünlüsü Urfi Javed, tuhaf kıyafet seçimleriyle tanınıyor. Göz alıcı kombinleri sık sık dikkat çekiyor. Halatlar, teller, taşlar, kırık camlar veya çiçek yaprakları kullanarak giyim tarzını denemeye devam ediyor.

Daha önce Urfi, Haye Haye Yeh Majboori şarkısındaki açık kıyafeti nedeniyle yasal olarak başı belaya girmişti. Urfi daha önce salıncaktan düştüğü kamera arkası videosunu yayınlamıştı. Pek çok izleyici videoyu gördükten sonra kıyafetinden şikayet etti ve bir kullanıcı “elektronik biçimde müstehcen eylemler içeren içerik yayınlamak veya iletmek” için şikayette bulundu.

Sadece yasal dava değil, aktris Chetan Bhagat ile yaptığı çirkin tartışmayla manşetlerde yer aldı. Yakın zamanda Urfi Javed’in “erkeklerin dikkatini dağıttığı” iddia edilen kıyafeti hakkında yorum yapan yazar, onunla büyük bir tartışma yarattı.

Urfi öfkeyle ona #MeToo kampanyası sırasında sızan WhatsApp konuşmalarını paylaşarak karşılık verdi. Bu, yazarın bir açıklamayı paylaşmasına neden oldu, tweet attı, “Benim yayıldığım biriyle hiç konuşmadım / sohbet etmedim / tanışmadım / tanımadım. Bu sahte. yalan. Ayrıca sorun değil. Ayrıca insanlara Instagram’da zaman kaybetmeyi bırakıp fitness ve kariyere odaklanmalarını söylemekte yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum.”

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.