UNGA, Hindistan’ın ortak sponsorluğunda ‘Demokrasi için Eğitim’ konulu kararı kabul etti | Hindistan Haberleri

MusicMiss

New member
UNGA, Hindistan’ın ortak sponsorluğunda ‘Demokrasi için Eğitim’ konulu kararı kabul etti | Hindistan HaberleriNEW YORK: Birleşmiş Milletler Genel Kurulu (UNGA) Çarşamba günü ‘ başlıklı bir kararı kabul etti.Demokrasi için Eğitim‘ Bu, herkesin eğitim hakkını yeniden teyit eder.
Hindistan tarafından ortaklaşa desteklenen karar, “herkes için eğitimin” demokrasinin güçlendirilmesine katkıda bulunduğunu kabul ediyor.
Hindistan misyonu, “BREAKING #UNGA, Hindistan’ın ortak sponsorluğunda ‘#Demokrasi için Eğitim’ konulu kararı oybirliğiyle kabul etti. Bu karar, herkesin eğitim hakkını yeniden teyit ediyor ve #Herkes İçinEğitim’in demokrasinin güçlendirilmesine katkıda bulunduğunu kabul ediyor.” BM’de tweet attı
Danimarka Moğolistan’a bu önemli kararı ortaya koyduğu için teşekkür etti.
BM’deki Danimarka misyonu, “#Genel Kurul, kapsayıcı ve eşitlikçi kaliteli eğitim ve herkes için yaşam boyu öğrenme fırsatları sağlamanın önemini kabul ederek, oy birliğiyle #Demokrasi için Eğitim kararını kabul etti. Moğolistan’a bu önemli kararı ortaya koyduğu için teşekkür ederiz.” dedim.
Mart 2015’in başlarında, BM Genel Kurulu, tüm BM kuruluşlarını eğitimi barışı, insan haklarını ve demokrasiyi geliştirmek için kullanmaya teşvik eden benzer bir kararı kabul etti.
Karar, üye devletleri demokrasi için eğitimi kendi eğitim standartlarına entegre etmeye teşvik ediyor. (ANI)

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.