Tüketim ve polis Perumathura’da ortak denetim düzenledi | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member

Thiruvananthapuram: De tüketim vergisi Bölgedeki gençler arasında uyuşturucu kullanımında endişe verici bir artış olduğu yönündeki raporlar dikkate alındığında, departman ve yerel polis Perumathura’da ortak bir teftiş yapmaya hazır.
Geçenlerde 17 yaşında bir erkek çocuk aşırı uyuşturucu kullanımından kaynaklandığı iddia edilen beyin kanaması sonucu öldü. Bu olaydan sonra çevre sakinlerinden pançayatta faaliyet gösteren uyuşturucu mafyasının tutuklanması için yoğun bir talep geldi.
polis memurları Kadinamkulam istasyon, Perumathura’daki ortak operasyon için tüketim vergi dairesinden bir talep aldıklarını söyledi. “Denetim için tarih belirlemedik. Ancak yakında uygulanacaktır” dedi polis memurları. Polise göre, Perumathura’dan gençlerin şüpheli olduğu yüzlerce NDPS vakası kaydedildi.
Yardımcısı Tüketim Komiseri Vincent Kumar ilçede aşırı uyuşturucu kullanımı nedeniyle bildirilmeyen çok sayıda genç ölümü vakası olduğunu söyledi. “Tek başına baskınlar yapmak tehdidi çözmez, ancak iyi bir farkındalıkla da desteklenmesi gerekir. Ancak bu tehdidi sona erdirmek için büyük bir kampanya başlatmaya hazırız” dedi.
“Buradaki gençlerin çoğu toplum içinde uyuşturucu kullanıyor ve vergi ve polis bu sıkıntıyı durdurmak için hareketsiz. Burada faaliyet gösteren bir uyuşturucu mafyası var ve kenevir sağlıyorlar. MDMA ve gençlere diğer uyuşturucular. Daha önce polise faaliyetlerini bildirmiştim ve ondan önce de uyuşturucu mafyasının vahşice saldırısına uğradım. Burada uyuşturucu tedarik eden gençlerin isimlerini vermeye hazırım. Nasıl çalıştıkları ve malzemeleri nerede stokladıkları burada açık bir sır” dedi. Nasseha Neski Perumathura koğuşu üyesi ve sosyal aktivist.