Toor, Jinson Gp2’de şovu çaldı | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member

Thiruvananthapuram: Tejinder Pal Singh Toor, Pazartesi günü Hindistan Grand Prix 2 sırasında buradaki çekim merkeziydi. Asya Oyunları Bu ayın başlarında eleme notu, hayal kırıklığına uğratmadı, erkekler gülle atmada 19.76m’lik bir çabayla birinci oldu. Toor’un devlet arkadaşı Karanveer Singh 19.17m ile ikinci, Delhi’den Sahib Singh 19.07m ile üçüncü oldu. Toor, “Asya Oyunları benim ana hedefim. Bir dizi yarışmaya katıldım ve kaydettiğim yavaş ama istikrarlı ilerlemeden memnunum,” dedi.
Ancak, erkekler 1500 metrede geri dönüş zaferiyle GP’de dikkatleri üzerine çeken Keralite Jinson Johnson oldu. Uzaktaki ulusal rekor sahibi Jinson, sağ bacağındaki tendon yaralanması nedeniyle bir yıldan fazla bir süre oyundan çıktı. Bu, kovulduktan sonraki ilk rekabetçi yarışıydı ve üstün bir gösteri ile geri döndü. Delhi’den Rahul Bitiş çizgisini Jinson’ın arkasından geçen (3:47:00 dk.) yarışın son 200 metresine kadar yarışı önde götürdü. Ancak Jinson, son esnada hızlanarak Rahul’ın önüne geçti ve 3.44.52’lik derecesiyle altın madalyayı aldı.
Erkekler üç adım atlamada, Kerala üçüzleri ile sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncü sırayı alan Eldhose Paul, Karthik U ve Abdulla Aboobacker — antrenman ortakları arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. En iyi mesafesini ikinci denemede tamamlayan Eldhose (16.27m), performansından memnun olmadığını söyledi. Eldhose, “Maça iyi hazırlanamadık. Sezon dışı olduğu için maçta yer almayı düşünmüyorduk. Ancak federasyon üzerimizde çok baskı kurdu ve bu yüzden denemek istedik” dedi. .
İlginç bir şekilde, Aboobacker’ın altı denemesinden beşi kırmızı bayrakla işaretlendi, ancak üçüncü denemesinde 15.77m’lik bir mesafe bulmayı başardı ve bu ona bronz madalya kazandıracak kadar iyiydi. Daha önce, PU Chitra ve Hima Das büyük başarısızlıklar olarak ortaya çıktı. Chitra, son altı aydır kaval kemiğinden sakatlanarak dışarıdaydı ve bu yıl bayanlar 1500 metrede ilk kez rekabetçi bir görünüme kavuştu, ancak 4:46:99 dakikalık bir süre ile sonuncu oldu. Bayanlar 200 metrede favori Hima Das atış için ayrıldıktan sonra diskalifiye edildi. Ancak daha sonra bayanlar 100 metrede gümüş madalya kazandığı için teselli buldu.