Shehnaaz Gill’in hayranı doğum gününde ‘Sidnaaz’ dövmesi yaptırıyor; “Kelimenin tam anlamıyla bb13 videoları izliyordum ve mürekkeplenirken gülümsüyordum” diyorBigg Boss 13 ünlüsü Shehnaaz Gill, doğum gününü sevdikleriyle kutladı ve bize küçük bir göz attı. Muazzam bir hayranı olan Shehnaaz çok sayıda doğum günü mesajı aldı, ancak hayranlarından biri oyuncuya doğum günü hediyesi olarak eline ‘Sidnaaz’ adını yazdırdı.
Shehnaaz’ın hayranlarından biri, Twitter hesabında, en sevdiği aktör Shehnaaz’ın doğum gününü kutlarken elindeki ‘Sidnaaz’ dövmesini gösterdiği bir video paylaştı.
Hayran, dövmesinin bir videosunu paylaştı ve Shehnaaz ve Sidharth için uzun bir mesaj yazdı. Hayran ayrıca yorumlardan birine yanıt veriyor ve iğne korkusu olduğunu ancak Sidharth Shukla ve Shehnaaz’ın Bigg Boss 13 videosunu izlediğini ve bunun onu gülümsettiğini söylüyor.
Tweet’te “Öncelikle söylemek istiyorum, doğum günün kutlu olsun sevgilim! Seni her zaman ve sonsuza kadar seviyorum! Sen ve Sid’in sonsuza kadar hayatımda olmanızı istiyorum! Bu yüzden bunu ikiniz için de imzaladım! Ve hayatıma girdiğiniz ve onu kimsenin yapamayacağı şekilde aydınlattığınız için teşekkür ederim! @ishehnaaz_gill #HBDShehnaazGill”
Tweet’e bir göz atın:
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Shehnaaz’ın hayranlarından biri, Twitter hesabında, en sevdiği aktör Shehnaaz’ın doğum gününü kutlarken elindeki ‘Sidnaaz’ dövmesini gösterdiği bir video paylaştı.
Hayran, dövmesinin bir videosunu paylaştı ve Shehnaaz ve Sidharth için uzun bir mesaj yazdı. Hayran ayrıca yorumlardan birine yanıt veriyor ve iğne korkusu olduğunu ancak Sidharth Shukla ve Shehnaaz’ın Bigg Boss 13 videosunu izlediğini ve bunun onu gülümsettiğini söylüyor.
Tweet’te “Öncelikle söylemek istiyorum, doğum günün kutlu olsun sevgilim! Seni her zaman ve sonsuza kadar seviyorum! Sen ve Sid’in sonsuza kadar hayatımda olmanızı istiyorum! Bu yüzden bunu ikiniz için de imzaladım! Ve hayatıma girdiğiniz ve onu kimsenin yapamayacağı şekilde aydınlattığınız için teşekkür ederim! @ishehnaaz_gill #HBDShehnaazGill”
Tweet’e bir göz atın:
Videoyu gördükten sonra Shehnaaz’ın diğer hayranları da buna tepki gösterdi. Hayranlardan biri “Vay canına! Şimdi buna koşulsuz sevgi diyorum, umarım dövmen mükemmel bir şekilde iyileşir!Öncelikle şunu söylemek istiyorum, doğum günün kutlu olsun sevgilim! Seni her zaman ve sonsuza kadar seviyorum! Senin ve Sid’in benim yerimde olmasını istiyorum… https://t.co/MJ5ztWsdKe
— YASHIKA! (@Yashikaa1106) 1674766129000
Hayran bunu gördükten sonra “İğne fobim olduğunu biliyorsun ama bu yapım aşamasındayken tam anlamıyla orada bb13 videoları izliyordum ve gülümsüyordum … O benim için bir aile üyesi gibi!” Ve evet, dövmem mükemmel bir şekilde iyileşiyor, çok teşekkür ederim”.@Yashikaa1106 @ishehnaaz_gill Vay canına! İşte koşulsuz sevgi diye buna derim, umarım dövmeniz mükemmel bir şekilde iyileşir… https://t.co/zKJmR9Rk9c
— RituSidNaaz(@Ritu19791) 1674796568000
Bir hayran daha “Vay canına, bu çok güzel… Şimdi sidnaazlar sonsuza dek seninle… Bunu gördüğüme çok sevindim… Sidnaaz’ımıza Koşulsuz sevgiyi görmekten çok mutlu oldum….”@Ritu19791 @ishehnaaz_gill İğne fobim olduğunu biliyorsun ama bu yapım aşamasındayken tam anlamıyla izliyordum… https://t.co/M8XN3k518I
— YASHIKA! (@Yashikaa1106) 1674797814000
Shehnaaz, doğum günü kutlamasından fotoğraflar paylaşmış ve Salman Khan’ın koruması Shera’dan bir yanıt almıştı. Shehnaaz, “Bir yaş daha büyük… Mutlu Yıllar Bana! #Kutsanmış #Şükran.”@Yashikaa1106 @ishehnaaz_gill Vay canına bu çok güzel… Şimdi sidnaaz sonsuza dek Seninle… Bunu Gördüğüm İçin Çok Mutluyum… https://t.co/UiYi66yOjr
— Chanpreetkaur (@Chanpre61346481) 1674799979000
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.