Shark Tank India Yargıcı Ashneer Grover, ‘Doğlapan’ adlı ilk kitabını ve otobiyografisini duyurduŞovdaki küstah yanıtlarıyla tanınan Shark Tank India yargıcı Ashneer Grover, otobiyografisini tüm takipçilerine ve hayranlarına tanıttığı Twitter hesabında ilginç bir haber paylaştı. Shark Tank’tan ünlü bir gemisi olan “Doğlapan” adlı kitabına adını verdi.
Ashneer kısa süre önce Shark Tank India 2 için yeni promo yayınlandığında ve eski Shark hakimin tanıtım promosunda eksik olduğunda haberlerde yer aldı. Onun yerine Cardekho.com’un sahibi ve kurucusu Amit Jain’i jüri üyelerinden biri olarak gördük.
Ashneer kısa süre önce kitabının özünü tanıttığı bir tweet paylaştı ve “Is kitab padhne ke baad ya to aap ek dum apni naukri chhod doge ya kök zindagi bhar naukri hi karoge. En azından kayın mein nahi faz rahoge.”
Başka bir tweet daha paylaştı ve ekledi “Böylece bir gecede otobiyografim 1 numaralı En Çok Satanlar oldu. Ve aynı zamanda SATILDI!! Daha fazla kopya basmak için acele ettim – yayıncım maksimum kapasitesine ulaşmadan sizinkini alın. #ashneergrover.”
Tweetlere bir göz atın:
Kullanıcılardan biri, “”Bhai kya kar raha hai tu”dan “Bhai kamal kar diya tumne @Ashneer_Grover bole toh Doglapan Supremacy. Kopyayı yakında alacağım” dedi.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Ashneer kısa süre önce Shark Tank India 2 için yeni promo yayınlandığında ve eski Shark hakimin tanıtım promosunda eksik olduğunda haberlerde yer aldı. Onun yerine Cardekho.com’un sahibi ve kurucusu Amit Jain’i jüri üyelerinden biri olarak gördük.
Ashneer kısa süre önce kitabının özünü tanıttığı bir tweet paylaştı ve “Is kitab padhne ke baad ya to aap ek dum apni naukri chhod doge ya kök zindagi bhar naukri hi karoge. En azından kayın mein nahi faz rahoge.”
Başka bir tweet daha paylaştı ve ekledi “Böylece bir gecede otobiyografim 1 numaralı En Çok Satanlar oldu. Ve aynı zamanda SATILDI!! Daha fazla kopya basmak için acele ettim – yayıncım maksimum kapasitesine ulaşmadan sizinkini alın. #ashneergrover.”
Tweetlere bir göz atın:
Doglapan – Amazon’da 1 Numaralı En Çok Satanlar !Böylece bir gecede otobiyografim 1 Numaralı Best Seller oldu. Ve ayrıca SATILDI… https://t.co/axtnno3ifb
– Ashneer Grover (@Ashneer_Grover) 1668141867000
Onun tweetini gördükten sonra hayranları ve takipçileri, onun yaptığı açıklama karşısında şaşırdıkları için ve bu çok ani bir şekilde onu tweetlediler.Kitap padhne ke baad ya aap ek dum apni naukri chhod doge ya köknar zindagi bhar naukri hi karoge. En az beec… https://t.co/gF2pzTK9BO
– Ashneer Grover (@Ashneer_Grover) 1668106129000
Kullanıcılardan biri, “”Bhai kya kar raha hai tu”dan “Bhai kamal kar diya tumne @Ashneer_Grover bole toh Doglapan Supremacy. Kopyayı yakında alacağım” dedi.
Başka bir kişi tweet attı “Warren Buffett da bir kitap yazdı ve sektördeki uzmanların yazdığı kitaplar en değerlileri.”@Ashneer_Grover “Bhai kya kar raha hai tu”dan “Bhai kamal kar diya tumne”ye.@Ashneer_Grover bole toh Doglap… https://t.co/kvqoPMmJpo
— Palak Singhal (@palak_says) 1668144931000
Bir yorum daha, “Efendim, umarım Shark Tank’ın ikinci sezonundasınızdır.”@Nature0910 @Ashneer_Grover Warren Buffett da bir kitap yazdı ve sektördeki uzmanların yazdığı kitaplar en değerlileri.
— Anurag~ (@fatfreebutter) 1668138353000
Ashneer daha önce Instagram’da kilo verme yolculuğunun birkaç sırrını açıkladığı bir gönderi paylaşmıştı. Başlıkta 10 kg kaybettiğini ve hedefine ulaşmasına yardımcı olan fikirleri açıkladı. Başlık, “10 kilo kaybetti! Sadece disiplin ve zidd!!”@Ashneer_Grover Efendim, umarım Shark Tank’ın ikinci sezonundasınızdır.
— Rakhi R (@RakhiDhavale) 1668109446000
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.