Savaari: sürücü toplantısında Savaari uygulaması hakkında birçok şikayet | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member

Thiruvananthapuram: Sürücüler, eyalet hükümetinin çevrimiçi araba ve taksi hizmeti uygulaması hakkında bitmek bilmeyen şikayetlere işaret etti Kerala Savari Pazar günü personel toplantısında. çalışma komiseri dahil yetkililer K.Vasukiuygulamanın teknik kanadını yöneten ITI temsilcisi, trafik polisleri, sendika liderleri ve diğerleri, araba ve taksi şoförlerinden gelen endişeleri, soruları ve soruşturmaları aldı.
Açık foruma yalnızca yaklaşık 300 sürücü katılırken, uygulamaya kayıtlı sürücü sayısı yaklaşık 1.650’dir.
Şikayetler, uygulamanın verimsizliği, şehir sınırları içindeki ve ötesindeki ücretlerle ilgili anlaşmazlıklar, yetersiz hükümet tanıtımı ve şehrin trafik polisi memurlarının desteğinin olmaması gibi bir dizi konuyu kapsıyor ve bu da uygulamayla ilgili genel olarak artan memnuniyetsizliği artırıyor. kilit paydaşları arasında, sürücüler. Kilit alanlarda belirlenmiş otoparkların bulunmamasının büyük bir sorun olduğu kanıtlanmıştır.
“Kısa bir süre önce uluslararası havaalanından bir seyahat talebimi iptal etmek zorunda kaldım çünkü oradaki standartlar bir yolcuyu 10 dakika içinde alıp bırakmamızı gerektiriyor. Bir otomobil sürücüsü olan Ajith Bosco, bu süre sınırını bir dakika bile aşarsak 50 Rs para cezası ödemek zorunda kalacağız” dedi.
Ayrıca birçok sürücü, tekrarlayan teknik aksaklıklar nedeniyle uygulamayı kullanmayı zor buluyor. “Yolcu tarafından sağlanan OTP’ye girdikten sonra yolculuğu onaylamakta genellikle gecikme yaşıyorum. Onay olmadan yolculuğu başlatamayız, bu da gereksiz gecikmelere neden olur. Bu hıçkırık, beni uygulamadan istek almaktan caydırıyor” dedi. Madhukumar Mbaşka bir kayıtlı sürücü.
Haftada en az dört sefer yapan sürücülerle karşılaştırıldığında, taksi sürücüleri çok daha kötü durumda. Çoğu, uygulama aracılığıyla bir ayda beşten az seyahat yaptı. “28 gün üst üste uygulamada çevrimiçi olmaya çalıştım ve Savaari’den hiçbir yolculuk talebi almadım. Bir taksi şoförü olan Sandeep S, “Piyasadaki diğer uygulamalara yeniden güvenmek zorunda kaldık” dedi.