Satish Kaushik vefat etti: Film yapımcısı Ashoke Pandit, onun ölümüne yol açan bir dizi olayı özetliyor – Özel | Hint Filmi Haberleri

MusicMiss

New member
Satish Kaushik vefat etti: Film yapımcısı Ashoke Pandit, onun ölümüne yol açan bir dizi olayı özetliyor – Özel | Hint Filmi HaberleriGurugram’da şok edici bir haberle oyuncu-yazar-yönetmen Satish Kaushik 8 Mart’ta 66 yaşında hayatını kaybetti.

Film yapımcısı Ashoke Pandit zamansız ölüm hakkında konuştu ve ETimes’a şunları söyledi: “Arkadaşlarıyla Holi’yi kutlamak için Delhi’deydi. Bazı sorunları vardı, bu yüzden onu hastaneye götürdüler. Ne yazık ki kalp krizi geçirdi.

Buna inanamıyor musun? Sevgili arkadaşım @satishkaushik2’nin kalp krizi geçirdiği için artık olmadığını bilmek şok ve üzücü… https://t.co/upH7EuicZE

— Ashoke Pandit (@ashokepandit) 1678327585000
Yakın zamanda hem Satish hem de Anupam ile çalıştım. O sevgili bir arkadaştı. Onunla takılmak her zaman eğlenceli bir deneyimdi çünkü Satish çok zekiydi ve hayat doluydu. 7 gün 24 saat tetikteydi. Geçmişten pek çok olay anlatırdı ve çok güzel hikayeler anlatırdı. Her an için her zaman bir hikayesi vardı. O her zaman canlıydı.

Yüzündeki hüznü asla göremezdim. O her zaman mutluydu. Onun hiçbir şeye üzüldüğünü ya da somurttuğunu hiç görmemiştim. Hayatı dolu dolu yaşama tavrı, onunla çalışan insanlara bulaşırdı. Rol arkadaşlarının veya arkadaşlarının dinlenmesine asla izin vermedi. Her zaman enerjiyle gitmek için yetiştiriyordu.

Her zaman insanlarla ilgilenirdi, her zaman dünyada olup bitenlerle temas halindeydi.

Onunla bir film setinde 2 ay geçirdim ve hayatımın en güzel deneyimlerinden biriydi. Her gün kamera karşısında bize bir sürpriz yapardı. Bir tiyatro oyuncusunu canlandırdığı birlikte filmimiz için çok heyecanlıydı. Yönetmenliğinin devamı niteliğindeki Kağaz 2 için de oldukça heyecanlıydı. Satish her zaman heyecanlıydı ve her zaman gitmeye hazırdı. Her zaman yeni bir şeyler yapmayı, yeni bir film yapmayı, yeni bir hikaye anlatmayı planlıyordu.

Karısı ve kızı için yürek burkan bir kayıp. Ailesine üzüntümü ifade edecek kelimelerim yok. Satish, evlerinin direğiydi.

Cenazesi öğleden sonra Mumbai’ye getirilecek.”

Satish Kaushik’in filmografisi, diğerlerinin yanı sıra Mr. India, Jaane Bhi Do Yaro, Mandi ve Woh 7 Din gibi filmlerle övünürdü. Ashoke ile son filmi, Gujarati’de Chhello Show olarak da adlandırılan The Last Film Show idi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.