Reality TV yapmaktan, sorunlu bir ilk evlilikten şimdi büyük bir aileye sahip olmaya; Dimpy Ganguly’nin mutlu Dubai hayatıDimpy, 2015 yılında Dubaili bir iş adamı olan Rohit Roy ile evlendi. Rohit’in hayatının ayrılmaz bir parçası haline gelmesi hakkında Dimpy, “Yaşadığım her şeyden Rohit benim zeytin dalımdı. O noktada tek dostum, filozofum, rehberim ve sırdaşım… her şeyim Rohit’ti. Çok fazla fikre sahip olmaktan kolaydı, ilham alabileceğim tek bir kaynağım vardı. Benim hakkımda her şeyi bilen tek bir kişi vardı ve bu da her şeyi çok daha kolaylaştırdı.” Geleneksel tarzda bir düğünü vardı ve bu büyük bir olaydı. İlk çocuğunu 2016’da, oğlunu 2020’de ve üçüncü çocuğunu 2022’de doğurdu. Dimpy, kocasının ailenin geçimini sağlayan kişi olduğundan ve çocuklarla mutlu bir şekilde tüketildiğinden bahsetti. “Haftada 3 kez seyahat ediyor. Bu şekilde oldukça iyiyim. Bu benim günümmüş gibi karar verdim ve yapmam gereken de bu. Bir baba olarak elinden gelenin en iyisini yapıyor, bir sağlayıcı olarak elinden geleni yapıyor. İşi son derece vergilendirici.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.