Rakhi Sawant, insanları kendisine drama demekle suçladı, kocası Adil Khan Durrani’nin onun bir şakacıya dönüştüğünü söylediğini açıkladı

MusicMiss

New member
Rakhi Sawant, insanları kendisine drama demekle suçladı, kocası Adil Khan Durrani’nin onun bir şakacıya dönüştüğünü söylediğini açıkladıRakhi Sawant Perşembe günü kocası Adil Khan Durrani’ye karşı bazı ciddi iddialarda bulunduktan sonra bugün (3 Şubat), özel hayatındaki kargaşa hakkında konuştuğu için herkes tarafından nasıl alay edildiğinden şikayet etti.
Annem vefat edeli dört gün oldu. Jo mere saath beet rahi hai. Bu onların başına gelse aynı şeyi yaparlar mı?”

En son Bigg Boss Marathi 4’te görülen Rakhi devam etti, “Adil medyanın kendisini desteklediğini söylüyor. O halde siz de beni boykot edin ve onu destekleyin. Acımı bir ben biliyorum, başka kimse bilmiyor.”
Oyuncu, başka bir kızla ilişkisi olduğu için evliliklerini reddettiğini paylaştı. “Bu benim dramam değil. Dün bana gülüyordu ve toplum önünde konuştuğum için dünyanın benimle alay ettiğini söylüyordu. ‘Ben bir kahraman oldum, sen bir şakacısın’ dedi.”

Rakhi, adaleti sağlamak için sorunlarıyla medyaya geldiğini açıkladı. Adil evliliklerini kabul etmeyi reddettiğinde ona yardım ettiler. Sonunda korktu ve resmi yaptı. Kızla olan ilişkisi nedeniyle annesi hastaneye kaldırıldığında çok stres altında olduğunu açıkladı.

AYRICA OKUYUN: Rakhi Sawant, Kocası Adil Khan Durrani’ye Karşı Ciddi İddialarda Bulunuyor: Mujhe Fridge Mein Nahi Jaana Hai

Rakhi ayrıca Adil tarafından viral bir şey yapmamakla tehdit edildiğini paylaştı.

“Viral bir şey yaparsan boşanırım dedi. Az önce medyadan uyardım. Ama o kız beni aradı ve hiçbir şeyden korkmadığını söyledi. Yapamadığımı söyledi.” onu tut.”

Rakhi, ona Mumbai’deki her şeyi sağlamakla ve onu Bollywood’un kim olduğuyla ilişkilendirmekle övünüyordu.

“Onun için her şeyi yaptım, onun için evliliğimi sakladım. Ablasının evlenmediğini söyledi. Ben Hindu’yum. Ailem kabul etmez. Ablam evlensin sonra herkese haber veririz. nikahları var. Halası ve amcası çok iyiler. Bana destek oldular”

“Onunla altın anlar yaşandı ama biri sana acı verdiğinde ağlarsın. Evliliğimizin 7-8 ayında üç kızla bağını koparttım. İnsanları eğlendirdim ve şimdi bana gülüyorlar.” Beni video paylaşmam için kışkırtıyorsun ama zamanı olmadığı için paylaşmayacağım. Ama o kız onu bırakmayacağım dedi. O da aynısını söyledi.”

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.