Özel! Urfi Javed: Evet ilgi çekmek için yapıyorum. Bunun ne sorunu var?

MusicMiss

New member
Özel! Urfi Javed: Evet ilgi çekmek için yapıyorum. Bunun ne sorunu var?Urfi Javed, provokatif kıyafeti ve trollük ve sosyal medya tepkileri hakkındaki umurumda değil tavrıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Hakkındaki şikayetler biriktikçe tartışmalı imajı, işi ve ailesinin onun için ne kadar endişelendiği hakkında onunla konuştuk.
“KORKMUŞ VE GÜVENSİZ HİSSEDİYORUM ÇÜNKÜ GÜVENLİK ARANMAKTADIR”
Maharashtra Eyalet Kadın Komisyonu, tehdit ve şikayetlerin ardından Salı günü Bombay Polisinden Urfi’nin güvenlik talebini incelemesini istedi. “İşleri kendi ellerine almak isteyen büyük siyasi liderler var. Bir şeyin yasa dışı olduğunu düşünüyorlarsa polise veya mahkemeye gitmeliler ama buradaki insanlar beni alenen tehdit ederek ve beni döveceklerini söyleyerek hukuku kendi ellerine almak istiyorlar. Bu yüzden kendimi güvensiz hissediyorum ve başka seçeneğim kalmadı. Beni tehdit eden sıradan bir insan değil, birçok insanı etkileme gücüne sahip bir politikacı. Pek çok insan onları takip ediyor ve bu şekilde insanları bana vurmaları için etkileyebilirler. Bu doğru değil.”

‘BU TÜR GİYSİLERİ GİYEN TEK KİŞİ BEN DEĞİLİM’
Giyim tarzının dikkat çekmek olduğunu söyleyenlere yanıt olarak “Neyin doğru neyin yanlış olduğuna kim karar veriyor? Ünlüler tüm bunları ilgi çekmek için yaptığımı söylüyor… Evet, dikkat çekmek için yapıyorum. Bu endüstri tamamen popülerlik kazanmak ve dikkat çekmekle ilgili, öyleyse bunda yanlış olan ne?”
Urfi, “Ben sadece 25 yaşındayım ve yanlış bir şey yapmadım ve bu insanlar beni suçlu gibi gösteriyorlar. Kıyafetlerimden şikayet ediyorlar ama beni cinayet ve tecavüzle tehdit edenlere bir şey söylemek istemiyorlar. Bu insanların giyimimle bir sorunu yok, sadece adımı kullanarak biraz dikkat çekmek için buradalar.”

Seçimlerini savunan Urfi, “bu tür kıyafetleri” giyen tek kişinin kendisi olmadığını ve bikinili fotoğraf yükleyen çok sayıda kız olduğunu söylüyor. “Bugün bana dikte etmeye çalışıyorlar, yavaş yavaş tüm kızları kontrol etmek ve onlara ne giymeleri gerektiğini söylemek isteyecekler.”

‘OYUNCU YETENEĞİME GÖRE İŞE GİRMEK İSTİYORUM’
Ancak bu, onun bu sektördeki beklentilerini etkiler mi? “Bu sektördeki hiç kimseyle bir ilişkim veya dostluğum yok. Ve ben bu sektörde oyunculuk yeteneğimden çok insanlarla olan ilişkilerime göre iş alıyorsam o zaman böyle bir işi istemem. Bir şeye inanıyorsam, onun için ayağa kalkarım
ve sadece iş bulmak için asla taviz vermem” diyor Urfi.

‘AİLENİM BENİM İÇİN ENDİŞELENİYOR’
Urfi’nin ailesi Lucknow’da kalıyor ve onun hayatına ya da kariyerine karışmadıklarını söylüyor. Ancak, sosyal medyada aldığı tehditler nedeniyle onun güvenliğinden endişe ediyorlar. “Annem bunları duyunca endişeleniyor, çünkü sadece sosyal medyadan değil, bana da telefon geliyor” diyor.

• Urfi’ye yapılan şikayetin zaman çizelgesi toplum içinde ‘uygunsuz’ giyinmek için
  • BJP lideri Chitra Wagh, Urfi hakkında polise şikayette bulunduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. “Yarı çıplak kadınlar sokaklarda alenen dolaşıyor. Kadın Komisyonu bunu neden dikkate almıyor? Protesto, Uorfi’ye karşı değil, halka açık yerlerde açıkta dolaşma tutumuna karşıdır, (sic)” Wagh, Marathi dilinde tweet attı.
  • Urfi yanıt olarak tweet attı, “Yeni yılıma başka bir Politikacının polis şikayetiyle başladım! Bas Asli kaam nahi hai inn politikacılar k Paas? Anayasada hakkımda beni hapse attırabilecek hiçbir madde yok. (aynen)”
  • Urfi, Maharashtra Eyaleti Kadın Komisyonu başkanıyla görüştü ve Wagh aleyhinde “zarar vermeye yönelik cezai yıldırma” nedeniyle şikayette bulundu. Wagh’ın medyayla etkileşimi sırasında kendisini dövmekle tehdit ettiğini iddia ederek, Ceza Muhakemesi Kanunu’nun (CrPC) ilgili bölümü uyarınca önleyici tedbir talep etti.
  • Urfi, ifadesini almak için Amboli karakoluna gitti. Bir yetkili bir haber ajansına verdiği demeçte, Wagh’ın şikayetiyle ilgili henüz bir FIR kaydedilmediğini söyledi.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.