Özel – Sumbul Touqeer koyu ten rengi nedeniyle yaşadığı zorluklar hakkında: Bu cilt tonuna sahip olursam asla bir kahraman olamayacağıma gerçekten ina

MusicMiss

New member
Özel – Sumbul Touqeer koyu ten rengi nedeniyle yaşadığı zorluklar hakkında: Bu cilt tonuna sahip olursam asla bir kahraman olamayacağıma gerçekten inanmaya başlamıştımPopüler TV programı Imlie ile tanınan Sumbul Touqeer, büyük bir hayran kitlesine sahip. Oyunculuk yetenekleri ve dans becerileri ile selamlanıyor ve sadece 19 yaşında olan genç aktris, Mumbai’de kendine ait bir ev satın almayı başardı. Sumbul gerçekten de birçok kadın için gerçek bir ilham kaynağı. Bu Kadınlar gününde, aktris ETimes TV’ye özel bir sohbet için katıldı ve 19 yaşında bir ev satın almaktan, ‘koyu tenli’ olmaktan nasıl etkilendiğinden bahsetti. Sumbul, Imlie rolünü üstlenince kendi olumsuz düşüncelerinden kurtuldu. Röportajdan alıntılar:
“Çok mutluyum ve bu sadece benim değil, ablamın ve babamın da başarısı. Şu anda oturduğum bu ev, babamın, ablamın ve benim son zamanlarda verdiğimiz sıkı çalışma. 9 yıl. Azmin sonucu. Bu benim hayallerimden biri ve bunu gerçekleştirebildiğimiz için mutluyum” dedi.

Kariyerine çocuk oyuncu olarak başlayan Sümbül, koyu tenli olduğu için katlanmak zorunda kaldığı mücadelelerden bahsederken, “Mumbai’ye geldiğimde ilgim hiçbir zaman oyuncu olmak değildi. Odağım dansçı olmaktı ama “Kalbimde bir değişiklik oldu. İlk günlerim çok zordu. Çocuk oyuncu olarak başladım ve ne zaman seçmelere gitsem sadece açık tenli oyuncular istiyorlardı. Gereklilik her zaman adil çocuk oyuncular içindi. Çok aşağılayıcı ve aşağılayıcıydı. Hiç takdir etmediğim ve sevmediğim bir şeydi.Benim için ten renginin önemi yok.Onu çok kötü etkilerdi ve ben artık esmer tenliyseniz baş kahraman olamayacağınıza inanmaya başlamıştım. Kadın kahramanlar, hepsini görürseniz, çoğunlukla adildi. Kimseye karşı bir şeyim yok ama buna inanmaya başladım. Ama Imlie’yi paketlediğim zaman bu klişe kırıldı.”
“Imlie’yi paketlediğimde de işler anında değişmedi. İnsanlar arayıp ‘Arre kaisi ladki ko cast kar liya, kaali hai’ diyorlardı. O gün kendimi çok kötü hissetmiştim ve çok ağlamıştım ama sonra televizyon yayınları değişmeye başladı.Açılış TRP sayımız 2.2 idi ve o sayı oradan yükseldi ve ben onun bir parçası olana kadar hiç düşmedi.İnsanlar nasıl göründüğümü unuttular, sadece işimi fark ettiler. Benden hoşlanmayanlar da beni övmeye başladı. Bunların hepsinin rahatlık üzerine kurulu olduğunu düşünüyorum.”

Olumsuz yorumlardan nasıl etkilendiğini anlatan Sümbül, “Evet, ben de bu yorumlardan etkilendim. Ablam açık tenli olduğu için bu yorumlardan hiç etkilenmedi. Çocuklar bu küçük şeylerden etkileniyor, kazanıyorlar.” “Söyleyin ama bu yorumlar onları etkiliyor. Bizim toplumumuzda da ten rengi hakkında şakacı bir şekilde yorum yaptığımız oluyor ve bu çocukta kalıyor ve onlar inciniyor. Bende kaldı ve ben bunu ifade edemedim.”

Şu sıralar televizyon sektörünün en popüler yüzlerinden biri olan oyuncu, Imlie’nin başarısının ve izleyicilerden aldığı sevginin kendisine kaybettiği güvenini nasıl geri kazandırdığını daha da açıklayarak, “Aslında bu cilt tonuna sahip olursam ben de daha iyi olacağıma inanmaya başlamıştım. asla bir kadın kahraman olamaz. Bana Imlie teklif edildiğinde, o rolü alacağıma ikna olmadım, doğrudan hayır dedim ve başlangıçta teklifi reddettim. bir seçme.Abhi tak ke hayat ka sabse kharab seçmeleri agar koi raha hai Mera Woh wohi tha, Imlie için verdiğim. 2 hafta boyunca aranmadım ve sonra aniden beni aradılar ve çekime gelmemi istediler. Ekleme gerçekten kötü olduğu için şok oldum (gülüyor). Oradan güven kazandım ve insanlar Imlie’yi sevmeye başladıkça kendimden emin hissetmeye başladım. olduğum gibi,” diye bitirdi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.