Özel: Shilpa Shinde-Gulki Joshi savaşı kızışıyor!

MusicMiss

New member
Özel: Shilpa Shinde-Gulki Joshi savaşı kızışıyor!Shilpa, Gulki’nin kendisi (tartışma) yüzünden popüler hale geldiğini söylerken, ikincisi, yardımcı aktörünün ilgi odağında kalmak için eşek arısı yuvasını karıştırdığını söylüyor.
Shilpa Shinde, üç hafta önce bir kamera hücresi için Maddam Sir kadrosuna katıldı. Parçası sona ererken, dizinin başrol oyuncusu Gulki Joshi ile arasında bir tartışma çıktı. Her şey Shilpa’nın bir röportajda “Chaapne ka kaam ho raha tha göstermek Ben (birim bir fabrika gibi çalışıyordu) ve gösteri yakında sona ereceği için oyuncular ilgisiz görünüyordu”. Bir röportajda bu konu sorulduğunda Gülki, “En iyi yargıç seyircidir. Bence bu dünyada iki tür insan var. Pozitiflikten beslenen ve negatiflikten beslenen… kimin ne olduğunu bilirsiniz.”

Burada bitmedi. Shilpa kısa süre sonra Gulki ve yardımcı oyuncusu Sonali Naik ile alay eden bir video yayınladı. Videoda Shilpa, “Genç saal tumhara göstermek itna ganda hota toh Shilpa Shinde tüm oturum açma göstermek mein aati kya? Tum logon ko khush hona chhaiye ki koi achhi cheez ho rahi hai. açıkça, tüm oturum açma ko şöhret ke bare mein kya pata hai, kyunki tumne kya dekha hai. Chhaapo kaam ho raha tha, maymun oturum açma ki jo jalan dikh rahi thi, maymun ayarlamak pe nahi aapke aate kopyalamak ke saath kaam ho raha tha, teybi göster ho raha hai isliye maymun oturum açma ka davranış jo tha, woh sachhai bolne se aapko takleef hui?” Ayrıca, aylık maaşlarının günlük ücreti olduğunu ve şovdaki varlığının şovun reytinglerini artırdığını da sözlerine ekledi.

Her iki oyuncuyla da devam eden kavgaları hakkında konuştuk. Ve işte söylemek zorunda oldukları şey…

Shilpa Shinde: Gulki Joshi kimdir ve kariyerinde neler yapmıştır?
Shilpa, “Bir gün çekim yapmıyordum ve gösteriden ayrıldığıma dair söylentiler vardı. Bu söylentileri kim yayar? Chaapne ka kaam ho raha tha göstermek Ben birim yakında sona ereceğini öğrendikten sonra. doğruyu söyledim aur tumko itni mirchi lagi. Ek kıdemli sanatçı ko tum log itni edepsiz tarah se bol rahe ho, wakai tumhari akal ghutne mein hi hai. Ben girdikten sonra reytingler arttı. Gösteriye getirilmemin bir nedeni olmalı.

Çekimler sırasında setteki atmosfer hakkında konuşan Shilpa, “Gulki, ilk sezonun sona erdiğini öğrendiğinde şov için çekim yapmakla ilgilenmeyen tek kişiydi” dedi.

Gulki’nin sözlerine tepki gösteren Shilpa, “Bu bir şaka. Gulki Joshi kimdir ve kariyerinde neler yapmıştır? Benim yüzümden popüler oldu. Aldığım ücret göz önüne alındığında, beni karşılamak kolay değil.” Shilpa, bu olaydan çıkardığı tek dersin, “Bundan sonra sadece başrolü oynayacağım. Mujhe boxre logon ko meri wajah se video nahi dena hai.”

Gulki Joshi: Shilpa ilgi odağı olmak için bize karşı bir video yayınladı
Gulki’ye ulaştığımızda, “Shilpa bizimle ateş etmeye başladı ve biz samimiydik. İzini tamamlamak için yaklaşık bir hafta ve bir gün daha çekim yaptı. Görünüşe göre çekimin son gününde sinirliydi. Bir röportajda şovumuzun sona erdiğini söyledi ve hum chhapne ka kaam karte hainaktörler ka mann nahi hai kaam karne mein. Onu bunları söylemeye iten neydi bilmiyorum. Aynı sıralarda bir röportajda bana bu soru soruldu ve ben de ilgisiz olsaydık şovun bu kadar uzun sürmeyeceğini ve seyircinin kimin hak edip kimin hak etmediğine daha iyi karar vereceğini söyledim. Bu kadar! Hala bizim hakkımızda kötü yorumlar yapan ve hatta bizi taciz eden bir video yayınlamasının nasıl bu kadar saldırgan olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Gülki, “Kişisel bir saldırı olduğunu düşünmüyorum. İlgi odağında kalması için yapıldı ve herkes onun hakkında konuşuyor. Bu yorumlar bizi etkileyemez. Woh kuchh bhi bol leama bu tartışma yüzünden üzerime yağan sevgi miktarı inanılmaz. Meri Sonraki badha dee hai usne. Bu yüzden, teşekkürler Shilpa Shinde. Umarım seni böyle davranmaya iten her şeyden kurtulursun.”

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.