Özel! Shehnaaz Gill şarkı söyleme sevgisi üzerine: Ne zaman üzgün olsam veya dikkatimi dağıtmak istesem müzik imdadıma yetişiyor

MusicMiss

New member
Özel! Shehnaaz Gill şarkı söyleme sevgisi üzerine: Ne zaman üzgün olsam veya dikkatimi dağıtmak istesem müzik imdadıma yetişiyorŞu anda oyunculuk kariyerine odaklanıyor olabilir ama Shehnaaz Gill ilk aşkı olan müziğe her zaman zaman bulur. “Şarkıcı olmayı arzuladım. Ancak kaderin benim için başka planları vardı ve kariyerime model olarak başladım. Ne zaman üzülsem ya da kafamı dağıtmak istesem müzik imdadıma yetişir. Bir stüdyoda kayıt yapmanın havasını kesinlikle seviyorum. Müzik
sadece liye sukoon haibeni sakinleştiriyor.”

Bigg Boss 13 ile üne kavuşan şarkıcı-aktris, anı yaşamaya inanıyor. “Hiçbir şey planlamıyorum. Yani, oyunculuk fırsatlarını keşfetmek veya şarkı söylemek istediğimden değil. Kalbimi takip ediyorum. Oyunculuk bana keyif veriyorsa onu yapıyorum, müzikte de öyle. Bollywood’da Salman Khan’ın başrol oyuncusu Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan ile ilk çıkışını yapacak olan Shehnaaz, her zaman ikisini dengeleyeceğim ve şarkı söylemek arka planda olmayacak” diyor.

Anlayıp anlamadığını sor
sur aur dili Oyunculukta ona yardımcı oluyor ve “Müzik bana bir oyuncu olarak çok yardımcı oluyor. Bir sahnede gülmek ya da ağlamak zorunda kalırsam, ruh halime uyan ve kolayca duygulanmamı sağlayan bir şarkı düşünürüm. Harekete geçme sürecini benim için pürüzsüz hale getiriyor.”

Öyleyse, kalbine daha yakın olan şey – şarkı söylemek mi yoksa oyunculuk mu? İkisi de diyor. “Sol ve sağ gözüm arasında seçim yapmamı istemek gibi bir şey. Her ikisi de değerlidir. Şarkı söylemek ve oyunculuk benim için böyle. Şarkıcılarla bekarlar için işbirliği yapan Shehnaaz, “İkisi arasında karşılaştırma veya seçim yapamam” diyor. Ayrıca oynatma fırsatlarını da keşfetmek istiyor.

“Bollywood yıldızları için şarkı söylemek istiyorum ve umarım dileğim gerçekleşir. Itne sapne Poore ho rahe hain toh ye bhi adhoora nahi rahega (gülümser).”

Son zamanlarda rapçi MC Square (Abhishek Bensla) ile bir single kaydetti. Bunun hakkında konuşurken, “MC tarafından yazılıp bestelenen bir Haryanvi düeti” diyor.
aur maine Haryanvi dokunuşu
diya hai thoda iss mein. Rap ve şarkı söylemenin bir karışımı.”

Hintçesinde Punjabi aksanı olmasına rağmen, aktris mikrofona geçtiğinde aksanları kolayca değiştirebildiğini iddia ediyor. “
Jabmain Hintçe
mein baat karti hoon sekmesi Pencap sesleri
Karti haiama şarkı söylerken durum böyle değil. Müziği anlıyorum ve herhangi bir dilde şarkı söyleyip kolayca bir aksan seçebiliyorum” diye şarkı söylüyor.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.