Özel! Kısa süre önce tahliye edilen Sumbul Touqeer Khan, Bigg Boss 16’ya oyunculuk kariyerimi desteklemek için katılmadım, zirvedeyim diyor.

MusicMiss

New member
Özel! Kısa süre önce tahliye edilen Sumbul Touqeer Khan, Bigg Boss 16’ya oyunculuk kariyerimi desteklemek için katılmadım, zirvedeyim diyor.Bigg Boss realite şovunun finalinden sadece bir hafta önce tahliye edilen Sumbul Touqeer Khan, tahliyenin kendisini hiç etkilemediğini söylüyor. Cumartesi gecesi gösteriden çıkarılan Sümbül, “Yolculuk harikaydı ve merhaba kamaal ki rahi hai. Bigg Boss’un yolculuğunda bu kadar ileri geleceğimi hiç düşünmemiştim. Hep öyle olduğumu düşünmüştüm. Gösteriye katılacak, dört-beş hafta orada olacak ve sonra dışarı çıkıp ailemle birlikte doğum günümü kutlayacak. ve tahliye edildiğim için gerçekten çok mutluyum. Hayranlarım bana büyük bir sevgi yağdırdı ve 18 hafta boyunca evin içinde kalmamı sağladı! Ana sahi waqt pe bahar aayi hoon’u hissediyorum. Şu anda tahliye edildiğim için çok mutluyum gösterinin.”
Kariyerinin zirvesindeyken Bigg Boss’u seçmesine neyin sebep olduğunu sorunca, “Bigg Boss’u asla seçmedim ve buna katılmamı babam istedi. Bigg Boss’u kazanmamı değil, Bu program sayesinde hayata dair pek çok ders öğreniyorum. Kariyerimin zirvesinde olduğum için gösteriye katılmadım. Yolculuğum inişli çıkışlı olsa da oldukça gerçekti ama sevdim Benim için en önemlisi bu.”

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.