Özel – Bigg Boss 16’dan Gori Nagori: En çok MC Stan tarafından ihanete uğramış hissediyorum; onunla dışarıda arkadaş olmayacak

MusicMiss

New member
Özel – Bigg Boss 16’dan Gori Nagori: En çok MC Stan tarafından ihanete uğramış hissediyorum; onunla dışarıda arkadaş olmayacakBigg Boss 16 evindeki yolculuğum çok ilginç, oldukça eğlenceli ve aynı zamanda korkutucuydu. Çok eğlendim, herkesle güldüm, ağladım, çok dramatik anlar oldu, yeni arkadaşlar edindim ve dostlukları da kopardım. Gösteride harika zaman geçirdim. Bigg Boss evi çok güzel ve sonra Abdu Rozik güzel bir insan. (Fotoğraf: Instagram)

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.