Mutlu Noeller 2022: Dilekler, Mesajlar, Alıntılar, Resimler, Facebook ve WhatsApp durumu

MusicMiss

New member
Mutlu Noeller 2022: Dilekler, Mesajlar, Alıntılar, Resimler, Facebook ve WhatsApp durumuPek çok insan evlerini Noel ağaçları, renkli plastik perdeler ve peri ışıklarıyla süslerken, Noel kutlamasının ruhu her yanımızı sarıyor. Güzel süslemelerin yanı sıra insanlar Noel şarkıları söyler, aileleriyle Noel filmleri izler, lezzetlerin tadını çıkarır, hediye alışverişinde bulunur ve kiliseyi ziyaret eder.

Noel her yıl İsa Mesih’in doğumunu anmak için kutlanır. ‘Noel’ terimi Mesih’in Ayini’nden türetilmiştir. Bilmeyenler için, Hristiyanların İsa’nın öldüğünü ve sonra hayata geri döndüğünü hatırladıkları bir Ayin hizmetidir.

Festival, 25 Aralık’ta dünya çapında milyonlarca insan tarafından büyük bir sevinç ve coşkuyla kutlanıyor. Günler kısaldığında ve hava daha erken karardığında, değişimin içinden yelken açabilmemiz Noel ışıkları ve havadaki şenlikler sayesinde olur.
Noel arifesinde, özenle seçilmiş en iyi Noel dileklerinden, mesajlardan, alıntılardan, resimlerden, Facebook ve WhatsApp durumlarından bazılarına göz atın. Bunları sevdiklerinizle paylaşmayı ve Noel neşesini yaymayı unutmayın!

Mutlu Noeller 2022: Dilekler ve Mesajlar

Arkadaşlığın ve sevgin, alabileceğim en iyi Noel hediyeleri.

Hiçbir şeyi hafife almayın ve bu neşeli sezonu birlikte paylaşmak zorunda olduğunuz harika aileniz ve arkadaşlarınız için minnettar olun. Sana neşeli bir Noel diliyorum.

Mutlu Noeller! Önümüzdeki günleriniz bu bayram mevsimi kadar renkli olsun. Noel ışıkları kadar parlasın çünkü hepsini hak ediyorsunuz. Harika bir yıl ve önünüzde harika bir hayat olsun!

Umarım bu Noel sezonu sizi kalbinizde olmasını istediğiniz herkese daha da yakınlaştırır. Size ve ailenize bu Noel’de ve önümüzdeki yıllarda sağlık, hiç bitmeyen mutluluk, barış ve refah diliyorum. Mutlu Noeller ve mutlu yıllar!

Umarım Noel Baba bu yıl sana iyi davranır çünkü sen en iyisini hak ediyorsun. Ailemizden sizinkine, size çok mutlu bir Noel diliyoruz.

Bu Noel sezonu sizi kalbinizde değer verdiğiniz herkese yaklaştırsın. Mutlu Noeller!

Bu Noel ve gelecek yıl için size ve ailenize sağlık, mutluluk, barış ve refah diliyorum.

Mutlu Noeller 2022: Alıntılar

Her gün Noel’i yaşadığımızda yeryüzünde barış kalacak. —Helen Steiner Pirinç

Noel’in mutlaka bir şeyler hakkında olduğunu düşünmüyorum. Birbirinize iyi davranmakla ilgili. — Carrie Fisher

Noel bir anlam ve gelenekler günüdür, aile ve arkadaşlardan oluşan sıcak bir çevrede geçirilen özel bir gündür. -Margaret Thatcher

İster eski moda ister modern Noel fikrim çok basit: başkalarını sevmek. Bir düşünün, bunu yapmak için neden Noel’i beklemek zorundayız? — Bob Umut

Noel bir randevu değildir. Bu bir ruh hali. —Mary Ellen Chase

Noel bir mevsim değil. Bu bir duygu. —Edna Ferber

Noel’i kalbimde onurlandıracağım ve tüm yıl boyunca onu korumaya çalışacağım. —Charles Dickens

“Dünyaya neşe, Rab geldi, bırakın dünya Kralını kabul etsin.” – “Dünyaya neşe”

“Çocuklarınızın hediyelerinizden çok varlığınıza ihtiyacı var.” —Jesse Jackson

“Noel’i nasıl geçirdiğin, ne kadar geçirdiğinden çok daha önemli.” -Henry David Thoreau

“Dünyadaki en iyi ve en güzel şeyler görülemez, hatta dokunulamaz. Yürekten hissedilmelidirler.” -Helen Keller

“Kalp kalbe ve el ele olduğumuz sürece Noel her zaman olacak.” – Dr. Seuss

Mutlu Noeller 2022: Resimler

Mutlu Noeller 2022: Dilekler, WhatsApp durumu

Mutlu Noeller 2022: Dilekler, Görüntüler,

Mutlu Noeller 2022: Dilekler, Facebook ve WhatsApp durumu

Mutlu Noeller 2022: Facebook ve WhatsApp Durumu

Noel için bir nefret mesajı: Senden o kadar hoşlanmıyorum ki, umarım SEVGİ tarafından ezilirsin, SEVİNÇ tarafından ezilirsin, umarım kahkahadan bayılırsın ve kalbinde MUTLULUK patlar. Sana tonlarca nimet.

Keşke Noel ruhunun bir kısmını kavanozlara koyabilsek ve her ay bir kavanoz açabilsek.

Noel ile ilgili güzel bir şey, bir fırtına gibi zorunlu olmasıdır. Ve bunu hep birlikte yaşıyoruz. Mutlu Noeller!

Ha ha ha Noel geliyor ve bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Sevgili Noel Baba, Lütfen kredi kartı numaralarınızı gönderin. Hediyelerin kredisini siz aldığınıza göre, onlar için de ödeme yapmaya başlamanız adil olur.

Noel, hediyeler, yemekler, şarkılar, elbiseler, aile ve melekler için çok özel bir gündür. bu nedenle günün tadını çıkarın, mutlu olun ve kutsanmış olun.

Bu bayramda evinizde barış, sevgi ve mutluluğun hüküm sürmesini dilerim. Mutlu Noeller!

Noel nedir? Benim için sağlıklı olduğunu bilmek, hayallerini gerçekleştirdiğini bilmek ve onları seninle kutlamak.

Noel bizi hayrete düşüren güzel şeylerle doludur ama en şaşırtıcı olanı hayatları dolduran sevgiyi hissetme ve paylaşma fırsatıdır.

Sonunda Noel geldi. Bunun için 364 gün bekledim.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.