Mutlu Makar Sankranti 2023: 51 Arkadaşlarınız ve aileniz için en iyi dilekler, mesajlar ve alıntılarUttarayana, Maghi veya kısaca Sankranti olarak da adlandırılan Hindu Makar Sankranti festivali, Hindu takvimine göre yıllık bir kutlamadır. Genellikle her yıl 14 veya 15 Ocak’ta kutlanır. Bu yıl 14 Ocak’ta kutlanacak. Festival, güneşin Yay burcundan (dhanu) Oğlak burcuna (makara) geçişini işaret ediyor. Güne saygı duyulur çünkü bu gün Hindu takviminde güneşin güney yarım küreden kuzey yarım küreye hareket ettiği kabul edilir, festival Güneş Tanrısına adanmıştır. Ülkenin dört bir yanındaki insanlar Makar Sankranti’yi şenlikler, şenlik ateşleri ve ziyafetlerle kutlarlar.
Sizinle sıcak Makar Sankranti Dileklerini paylaşalım.
Sizinle sıcak Makar Sankranti Dileklerini paylaşalım.
- 1Hayatınızın neşe, sevgi, refah ve nezaketle dolu olmasını dileyin. Mutlu Makar Sankranti!
- Til’in rahatlığı, gur’un tatlılığı ile dolsun ömrünüz. Makar Sankranti’ye sevgiler ve dilekler.
- Uçurtmaların parlak renkleri bu günü size ve sevdiklerinize gülümsemeler ve neşe ile boyasın. Makar Sankranti’niz mübarek olsun.
- Bu Makar Sankranti’de, Güneş Tanrısı sizi sevgi, refah ve barışla kutsasın. Mutlu Makar Sankranti!
- Güneşin senin için gülümsemesi ve kuşların senin için şarkı söylemesi için dua ediyorum. Size neşeli bir Makar Sankranti diliyorum!
- Bu Makar Sankranti, tıpkı uçurtmalarınız gibi başarı ile uçmanıza izin verir.
- Yeni başlangıçların olduğu bu günde Allah hayatınıza bol bol renk katsın. Mutlu Makar Sankranti!
- Bu mübarek vesileyle Allah sağlık ve sıhhat versin. Size çok mutlu bir Makar Sankranti diliyorum.
- Dünyanın sunduğu tüm mutlulukları alabilirsin. Mutlu Makar Sankranti.
- Hasat mevsiminin hayatınıza bolluk ve bereket getirmesini dilerim. Mutlu Makar Sankranti.
- Bu hasat bayramının bir sonucu olarak hayatınızda çok fazla refah ve mutluluk elde edin. Makar Sankranti’ye selamlar!
- Hasada adanmış bu hayırlı günde, Yüce Allah’tan size ve ailenize hak ettiğiniz tüm mutluluk ve başarıları hasat etme şansı vermesi için dua ediyorum. Makar Sankranti’ye selamlar!
- Allah, gelecekte sahip olacağımız günler kadar uzun sürecek başarı ve mutluluklar nasip etsin. Size ve ailenize çok neşeli bir Makar Sankranti için selamlar!
- Güneş Tanrı size neşe, başarı ve bol para versin. Mutlu Makar Sankranti, dostum.
- Yeni başlangıçların bu hayırlı gününde, Güneş Tanrı’nın hayatınızda başarı kapıları ve yeni rotalar açması için gerçekten dua ediyorum. Makar Sankranti’ye selamlar!
- Güneşi onurlandıran bu hayırlı günde, Güneş Tanrısı tarafından size verilen kutsanmış ışınların kutsanmasını diliyorum. Herkese mutlu Makar Sankranti!
- Güneş Tanrısı sizi mutluluk ve başarı ile yağdırsın. Sen ve ailen harika bir Makar Sankranti’ye sahip!
- Bu Surya ji temalı günde sizi ve ailenizi çevreleyen tüm olumsuzlukları silip süpürmek için Güneş’in yeterince parlak bir şekilde parlaması için dua ediyorum. Makar Sankranti’ye selamlar!
- Gökyüzündeki baş döndürücü uçurtmalar gibi neşe ve mutluluk içinde büyümeye devam edin. Makar Sankranti’ye selamlar!
- Gökyüzündeki canlı uçurtmalar gibi yükseklere süzülmenizi dilerim. Makar Sankranti sana çok mutlu!
- Yeni başlangıçların olduğu bu günde, Tanrı hayatınızı bir gökkuşağı rengiyle doldursun. Makar Sankranti’ye selamlar!
- Ailemizden sizinkine, Makar Sankranti’ye çok mutlu yıllar dilerim!
- Bu hasat mevsiminde size şans ve refah diliyorum. Makar Sankranti sana çok mutlu!
- Uzakta olsam da dileklerimin sıcaklığını hissedeceksin. Makar Sankranti’ye selamlar!
- Bu yılın rüzgarları sizi yeni zirvelere taşısın ve bu şanslı günde uçurtmanızı yükseklere uçurmanıza yardımcı olsun. Makar Sankranti’ye selamlar!
- Bu Makar Sankranti’de, Güneş Tanrısı sizi ve ailenizi bol bol kutsasın!
- Yeni bir başlangıç ve mutlu yeni bir hedef. Size çok Mutlu Makar Sankranti!
- Bu hasat mevsimi boyunca başarılı ve zengin olabilirsiniz. Mutlu ve güvenli Ama Sankranti, millet!
- Bugün herkes için taze başlangıçların olduğu bir gün ve yeni maceralar ve keyifler sizi bekliyor. Ailemden ve benden size mutlu Makar Sankranti!
- Ailenize güneşin parlak ışınlarından mutluluk ve zenginlik gelsin. Makar Sankranti’ye selamlar!
- “Size ve ailenize bol bol mutluluk ve tatlı sürprizler dilerim Makar Sankranti!”
- Bu, anın tadını tam yoğunluk ve tezahüratla çıkarabileceğiniz yılın zamanıdır. Size ve ailenize çok müreffeh bir Makar Sankranti diliyorum”
- “Güneş ve hasat bayramı burada. İlim ve hikmetle gönlünüz aydın olsun. Mutlu Makar Sankranti canım”
- “Bir araya gelip bu mutlu günü kutlayalım. Uçurtmaları uçuralım ve mutluluk gökyüzüne dokunalım. Size çok mutlu bir Makar Sankranti diliyorum”
- “Güneş ışınlarından gelen en parlak ışığı keşfedin ve bu hafif esintinin ve serin havanın keyfini doyurucu bir müzikle çıkarın. Size çok mutlu bir Makar Sankranti diliyorum”
- Bu Makar Sankranti 2022’de eğlence ve neşeden payınıza düşeni almanız dileğiyle.
- “Size ve ailenize bol bol mutluluk ve tatlı sürprizler dilerim Makar Sankranti!”
- “Bu Makar Sankranti size yeni umutlar ve verimli bir hasat getirsin. Mutlu Makar Sankranti”
- “Hayatın daha parlak tarafına bakın, bu çok hoş ve güneşin sizin için gülümsediğini ve kuşların sizin için şarkı söylediğini görmek. Mutlu Makar Sankranti”
- “Büyük bir bağlılık, şevk ve canlılıkla, umut ve ışık ışınlarıyla, size çok Mutlu Makar Sankranti diliyoruz”
- “Güneş kuzeye doğru yolculuğuna başlarken, gelin bir araya gelip bu bolluk mevsimini sevgi, barış ve neşeyle kutlayalım. Size çok mutlu bir Makar Sankranti diliyorum”
- “Güneşe tapın, uçurtmayı uçurun ve hasat mevsimi olduğu için günü kutlayın. Herkese mutlu Makar Sankranti.”
- “Bu, anın tadını tam yoğunluk ve neşeyle çıkarabileceğiniz yılın zamanı. Size ve ailenize çok müreffeh bir Makar Sankranti diliyorum”
- “Güneş ve hasat bayramı burada. İlim ve hikmetle gönlünüz aydın olsun. Mutlu Makar Sankranti canım”
- “Bir araya gelip bu mutlu günü kutlayalım. Uçurtmaları uçuralım ve mutluluk gökyüzüne dokunalım. Size çok mutlu bir Makar Sankranti diliyorum”
- “Güneş ışınlarından gelen en parlak ışığı keşfedin ve bu hafif esintinin ve serin havanın keyfini doyurucu bir müzikle çıkarın. Size çok mutlu bir Makar Sankranti diliyorum”
- “Size ve Ailenize Şimdiden Neşeli, Sağlıklı, Başarılı ve Mutlu Bir Makar Sankranti Diliyorum..!”
- Makar Sankranti’de doğan güneşin hayatınızı bol neşe ve refahla doldurmasını umarız.” —Makar Sankranti’nin En İyi Dilekleri
- “tapınak çanı, aarti tabağı, Irmağın kıyısında güneşin kızıllığı, Hayata mutluluk baharı geldi, Sankranti bayramınız kutlu olsun. Mutlu Makar Sankranti.”
- “Yılın ilk festivali bugün başlıyor, bizim tarafımızdan Makar Sankranti’niz kutlu olsun.”
- “Mutluluk her gün evinize gelsin ve bu umutla her an başarıya ulaşsın mı? Mutlu Makar sankranti.”