Mumbai: Bir zamanlar Rajesh Khanna’nın uğrak yeri olan 100 yıllık İran fırını Pazar günü kapanacak | Bombay Haberleri

MusicMiss

New member
Mumbai: Bir zamanlar Rajesh Khanna’nın uğrak yeri olan 100 yıllık İran fırını Pazar günü kapanacak | Bombay HaberleriMUMBAI: 100 yaşındaki dönüm noktası Thakurdwar’da Sunshine Fırın, Girgaum, Pazar günü kepenkleri indirecek. Bu İran otelinin bulunduğu 120 yıllık eski HM Petit Widows’ Home binası, 30 Kasım’dan sonra BMC tarafından yerle bir edilecek.
Sunshine Bakery, Restaurant ve Beer Bar, yakınlarda yaşayan süperstar Rajesh Khanna’nın yanı sıra aktör Pradip Patwardhan ve politikacı Pramod Navalkar’ın sık uğrak yeriydi.
Bu İran restoranı, kheema pav, bun maska ve khari bisküvileriyle tanınır. Tüm ürünler evde pişirilir ve mağaramsı iç mekanda eski bir geleneksel fırın bile vardır – ve kendi tesislerinde – ve biraz iyi -. C Ward’un yetkili mühendisi ve yetkilisi Amol Meshram, “HM Petit binası C1 kategorisinde harap bir yapıdır ve yerleşim için son derece tehlikelidir. Bu dört katlı binanın zemin katında yedi ticari kuruluş işgal edilmiştir. Birinciden dördüncüye kadar konut olan katlar boşaltıldı. Bina sakinleri, davayı kaybettikleri şehir hukuk mahkemesinde, ardından yine kaybettikleri Bombay yüksek mahkemesinde ve son olarak da lehimize karar veren Yargıtay’da kararımıza itiraz ettiler. 30 Kasım’a kadar tahliye ihbarı verildi. Ondan sonra yapıyı yıkacağız.”
Eşinin büyükbabasının inşaatı başlattığı ortaklardan Farzin Ardeshir Adel, “Mahkeme kiracılık haklarımızı onayladı, ancak vakıf yeniden yapılanma veya yeni yerimiz için bir plan bildirmedi. Düzenli olarak kira ödüyoruz. Ve Burada yürüttüğümüz işletmeler tek gelir kaynağımız.”
Sunshine’ın sıkıntılı yöneticisi Ashok Shetty, “32 yıl önce burada garson olarak çalışmaya başladım. İşletme sahipleri bana yeterince güvenip beni yönetici yaptı ve tüm operasyonları ben halletmeye başladım. 20-25 çalışanım ve ben haftaya işsiz kalacağız” dedi. .Bize alternatif bir alan verilmedi.Aslında zemin kat oldukça sağlam, sadece yapının üst kısmında bitki örtüsü nedeniyle çatlaklar oluştu.Binayı kiracı olarak mı tamir ettik yoksa o mu? yoksa binanın sahibi olan tröst mü?”
TOI, yorum için NM Petit Charity Fund’ın mütevellisi olan ev sahibi Dinshaw Petit’e başvurdu, ancak temsilcisi, onun şehir dışında olduğunu ve bu nedenle müsait olmadığını söyleyerek reddetti.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.