Mahindra’nın XUV.e ve BE elektrikli SUV’ları Pune’deki 10.000 Rs’lik fabrikada inşa edilecek

MusicMiss

New member
Mahindra’nın XUV.e ve BE elektrikli SUV’ları Pune’deki 10.000 Rs’lik fabrikada inşa edilecekMahindra ve Mahindra, Maharashtra’nın Pune bölgesinde yakında çıkacak olan elektrikli SUV serisi için yepyeni bir üretim, geliştirme ve test tesisi kurmaya hazırlanıyor. Ağustos 2022’nin başlarında otomobil üreticisi XUV serisini duyurdu. Ve Born Electric vizyonu altında elektrikli SUV’lar olun. Yeni SUV’ler, şirketin EV’ye özel INGLO platformu üzerine inşa edilecek ve tamamen yeni SUV’lerin ilkinin 2024 gibi kısa bir sürede gelmesi bekleniyor.

Mahindra, Pune’daki EV üretim tesisini inşa etmek için 10.000 Rs crore yatırım yapacağını ve planın EV’ler için endüstriyel tanıtım programı kapsamında Maharashtra Hükümeti tarafından onaylandığını duyurdu. Üretim tesisi önümüzdeki 7 ila 8 yıl içinde tamamen kurulacak.
Geliştirme hakkında konuşan Mahindra & Mahindra Ltd. Otomobil ve Çiftlik Sektörleri İcra Direktörü Rajesh Jejurikar, “Maharashtra hükümetinin Pune’da EV Üretim Tesisimizi kurmak ve bugüne kadar gelenlere yatırım yapmak için verdiği bu onaydan çok memnunuz. 70 yılı aşkın bir süredir ‘ev’ eyaletimiz oldu. Mahindra’nın yatırımıyla birlikte Hükümetin ‘iş yapma kolaylığı’ ve ilerici politikalara odaklanması, Maharashtra’nın Hindistan’ın EV merkezi haline gelmesi için bir katalizör görevi görecek ve daha fazla Hintli ve Yabancı Doğrudan Yatırımı çekecektir.”

BYD Atto 3 İç İnceleme | Pratik özellikler mi yoksa sadece hile mi? | TOI Otomatik

Mahindra’nın Born Electric SUV’larında beş model bulunacak, XUV.e8 ve XUV.e9’un tamamen yeni BE.05, BE.07 ve BE.09 üretime yaklaşmadan önce ilk aşamada gelmesi bekleniyor. SUV’ler, Baş Tasarımcı Pratap Bose liderliğinde Birleşik Krallık, Oxfordshire’daki Mahindra Advanced Design Europe (MADE) tesisinde tasarlandı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.