Kongre lideri AK Antony’nin oğlu Anil Antony, BBC’nin Başbakan Modi hakkındaki belgeselinde tehlikeyi seziyor | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member

T’PURAM: Anıl AnthonyÜst düzey kongre lideri AK Antony’nin oğlu, BBC’nin Başbakan Narendra Modi hakkında bir belgesel göstermesinin ardından ülke işlerine karıştığı için BBC aleyhinde konuştu.
“BJP ile büyük fikir ayrılıklarına rağmen, uzun bir önyargı geçmişine sahip devlet destekli bir kanal olan BBC’ye ve Irak savaşının arkasındaki beyin Jack Straw’a pozisyon koyanların tehlikeli bir şekilde kurumları geçersiz kılacağını düşünüyorum. Antonius bir tweet’te, egemenlik konumumuzu baltaladı” dedi.
Kongre partisi için dijital iletişimden sorumlu Antony, “İç anlaşmazlıklarımız ne olursa olsun, bunların dış kuruluşlar tarafından ülkede bölünmeler yaratmak için kullanılmasına izin vermemeliyiz” dedi. Ancak Kongre’nin belgeselin ülkede gösterilmesinden yana olduğuna işaret eden Antony, “Belgeselin gösterilmesine karşı değilim. Ben sadece Hindistan’daki dış kurum ve kuruluşların müdahalesine dikkat çektim” dedi. “Gujarat’taki isyanlar 20 yıl önce oldu. Ülkenin en karanlık bölümlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Son üç dört gün içinde yaşananları gördükten sonra vicdanımdan konuştum” Ne tür iç anlaşmazlıklarımız olursa olsun, bunların yabancı kuruluşlar tarafından istismar edilmesine izin vermemeliyiz. O tehlikeli duruma gideceğimizi hissettim” dedi.
Antony, AICC lideri Rahul Gandhi’nin ülkedeki belgesel yasağını sorgulamasıyla aynı gün açıklama yaptı.