Kıyafetleri için yasal sıkıntıya düşmekten adetle ilgili okul papazlarına: Urfi Javed’in tartışmalara kur yaptığı zamanlarUrfi ve Chahatt geçenlerde bir tartışmaya girdiler. Urfi, “En azından takipçi satın almıyorum! Ayrıca ödevini yapsaydın ben mülakat için oradaydım, mülakat için giyinmiştim ki bu seni ilgilendirmez. Sadece babaları ödedikten sonra bile seni korumadıklarını kıskanıyorsun. Chahatt Khanna ayrıca bu dünyada kim ne yaparsa yapsın seni ilgilendirmez, neden bu hikayeyi Ranveer Singh için yüklemedin? İkiyüzlülüğünü gösterir. Gördün mü, seni iki boşanman, çok daha genç erkeklerle çıktığın için yargılamadım, öyleyse neden beni yargılayasın?” Chahatt gönderisini okuduktan sonra, “Bu dramanın bir parçası olmama gerek yok ama takipçilerime haber vermem çok önemli, insanlar konuşuyor ve çok az havlıyor, ama beni tanıyanlar bilir ki bunun için çok çalıştım. Buraya gel ve nafaka değil bir yaşam tarzı edin, lütfen konuşmadan önce kayıtları kontrol et, bir kuruş almadım, ayrıca boşanmam da kolayca hedef olabilirdi, bunu herkes biliyor. Ama klas insanlar bunu asla yapmazlar, ayrıca sınıfsız insanlardan da ders almalarını da, ücretli medyadan da beklemiyorum.”
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.