Kadınlar T20 Dünya Kupası: Virat Kohli, Hindistan’ın Pakistan’a karşı galibiyetinin arkasındaki ilham kaynağı | Kriket Haberleri

MusicMiss

New member
Kadınlar T20 Dünya Kupası: Virat Kohli, Hindistan’ın Pakistan’a karşı galibiyetinin arkasındaki ilham kaynağı | Kriket HaberleriYENİ DELHİ: Hindistan, ICC Kadınlar T2o Dünya Kupası kampanyasını Cape Town’da ezeli rakibi Pakistan’ı 7 kaleyle yenerek şık bir şekilde başlattı. Galibiyet, Hindistan’ın bölgesel rakipleriyle 14 T20 karşılaşmasında 11.’si oldu. Hindistan hamuru jemimah rodrigues Hindistan’ın zaferinin “olağanüstü” süperstar Virat Kohli’den ilham aldığını ortaya çıkardı.
Kendi tarafını galibiyete yönlendirmek için 38 atışta 53’lük yenilmezlik isabeti bulan Rodrigues, geçen yıl Erkekler T20 Dünya Kupası’nda Hindistan’ın Pakistan’a karşı dört kaleyle kazandığı zaferde Kohli’nin 53 toptan değil 82 topa vurmasının anılarının ilham verici olduğunu itiraf etti.
22 yaşındaki oyuncu, “Hindistan-Pakistan maçları her zaman biraz daha özeldir – bunu takım toplantısında konuştuk” dedi.
“Büyürken hep bu maçları izlerdik. MCG’de Virat Kohli’nin olağanüstü bir vuruş yaptığı maçı izlediğimi hatırlıyorum.

“Bunun hakkında konuştuk ama aynı zamanda oraya gidip ilk galibiyetimizi tahtaya koymak istedik. Sadece dışarı çıkıp her zamanki gibi aynı kriket ve aynı yoğunlukta oynamak istedik.”
Rodrigues Dünya Kupası’na, son 10 T20 uluslararası vuruşunda 30 üzerinden sadece bir sayı vurduğunu gören endişe verici bir formun ardından geldi. Ancak Pazar günü, 31’i dışarıda bırakan 19 yaşındaki kaleci Richa Ghosh tarafından ustaca desteklenen şovun yıldızıydı.
Rodrigues bir basın toplantısında “Bu vuruşlar benim için çok şey ifade ediyor – uzun süredir puan alamıyordum” dedi.
“Bir vurucu olarak puan alamadığınızda, kesinlikle eğlenceli bir dönem değil. Ağlarda gerçekten çok çalışıyordum, tüm kutuları işaretlediğimi, efor sarf ettiğimi ve spor salonuna gittiğimi biliyordum.

1/12

T20 Dünya Kupası: Jemimah Rodrigues, Richa Ghosh Hindistan’ın Pakistan’ı yenmesine öncülük ediyor

Alt yazıları göster

Jemimah Rodrigues ve genç Richa Ghosh, Pazar günü Cape Town’da Kadınlar T20 Dünya Kupası maçında Hindistan’ı Pakistan karşısında yedi kalelik bir galibiyete götürdü.

Hindistan, Kadınlar T20 Dünya Kupası tarihinde tüm zamanların en yüksek ve ikinci başarılı kovalamacasını kaydetmek için 150 turluk bir hedefi kovaladı.

Gergin bir koşu kovalamacası, Rodrigues ve Ghosh’un 33 top üzerinden 58’lik yenilmemiş bir sayı koymasıyla rahat bir galibiyete dönüştü.

Rodrigues, sakin bir beceriyle vuruş yaparak 38 top üzerinden 53 top atarken, 19 yaşındaki Ghosh, 20 top üzerinden 31 sayı yapmak için güçlü bir vuruş yaptı.

Pakistan kuru sahada vuruş yapmaya karar verdikten sonra dörtte 149 sayı attı. 13’üncü turda 68’de dörde çalışırken pek olası görünmeyen bir toplamdı.

Ancak kaptan Bismah Maroof (68 dışarıda değil) ve Ayesha Naseem (43 dışarıda değil), 47 toptan 81’lik yenilmez bir ortaklıkla vuruşları değiştirdi.

Solak Bismah Maroof 55 topla karşılaştı ve yedi dörde vurdu, 18 yaşındaki Naseem ise 25 topla iki dörtlü ve iki altılı vurdu.

Naseem, orta tempolu Renuka Singh’in 18 tura mal olan bir aşımında altı ötede uzun mesafe de dahil olmak üzere, bazı güçlü vuruşlarla neredeyse anında saldırıya geçti.

Hindistan vuruşları, Pakistan sol kol döndürücü Nashra Sadhu’nun dört over’ında 15’e iki almak için mükemmel bir şekilde bowling oynamasıyla benzer bir model izledi.

Sadhu, sınırda Sidra Ameen ve Hintli kaptan Harmanpreet Kaur tarafından mükemmel bir şekilde yakalanan Shafali Verma’yı görevden aldı ve Hindistan’ın son altı overda neredeyse 10 turda gol atması zorunda kaldı.

Ghosh’un 18’inde Aiman Anwer’den art arda gelen toplardan yaptığı üç sınır, maçı etkili bir şekilde sonuçlandırdı.

“Çok zordu ama en önemli olduğu anda geldi, bu yüzden benim için çok özeldi.”

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.