Juhu polisi #MeToo ile suçlanan Sajid Khan’a karşı ifadesini kaydetmeyi reddettiği için Sherlyn Chopra duygusallaşıyor; ‘Inke upar Salman Khan ka hah

MusicMiss

New member
Juhu polisi #MeToo ile suçlanan Sajid Khan’a karşı ifadesini kaydetmeyi reddettiği için Sherlyn Chopra duygusallaşıyor; ‘Inke upar Salman Khan ka hah hai’ diyorSherlyn Chopra kısa süre önce medyaya #MeToo ile suçlanan ve Bigg Boss 16 yarışmacısı Sajid Khan hakkında konuştu ve onu sürekli cinsel suçlu ve tacizci olarak nitelendirdi. Ayrıca, 19 Ekim’de Juhu polis karakoluna kendisi hakkında şikayette bulunmak için gitmişti. Ancak Sherlyn, polis yetkilileri tarafından daha sonra ifadesini kaydetmek için aranacağının kendisine bildirildiğini söyledi. Aktris ve eski BB yarışmacısı tekrar Juhu Polis karakoluna ulaştı ancak görünüşe göre geri gönderildi. Sherlyn karakoldan çıktıktan sonra medyaya konuştu ve duygulandı. Aktris teselli edilemez bir şekilde ağladı ve Juhu karakolundaki polisleri ifadesini kaydetmeyi reddetmekle suçladı.

Sherlyn, medyanın bir bölümüne aynı konuda konuştu ve “Bana davamdan sorumlu memurun etrafta olmadığı, daha sonra gelmem gerektiği söylendi. Defalarca aramama rağmen neden süre verilmediğini sorduğumda” dedi. ifademi kaydet, davamın sorumlusunun burada olmadığını söylüyorlar. Arka arkaya mesajlar bıraktım, ama geri dönüş olmadı. Çaresiz hissediyorum. (Sherlyn ağlamaya başladı).”

Ayrıca, Polis Komiserini aradığını ve bununla ilgili konuştuğunu belirtti, “Polis Komiser Yardımcısı’nı aradım ve ona Juhu polisinin beni ciddiye almadığını bildirdim. Bunu neden yaptıklarını bilmiyorum. ifademi kaydetmemeleri için herhangi bir baskı altındalar. Şimdi düşünüyorum da eğer ünlüysem bu ülkenin sıradan bir kadınının başına gelenlerle karşı karşıyayım. Sadece insanların gerçeği bilmesini istiyorum. ”

Sherlyn, sadece Juhu polisini değil, aynı zamanda Bollywood oyuncusu ve Bigg Boss 16 sunucusu Salman Khan’ı Sajid Khan’ı kurtarmaya çalışmakla da suçladı, “Bana körü körüne inan demiyorum, yetkililerin konuyu araştırmasını istiyorum ama nasıl olacak? şikayetimi yapmaya veya ifademi kayda almaya hazır değiller.Beni hafife alıyorlar.Herkes bunu izliyor.Kimden adalet isteyelim? Akşam 20.00 gibi gelmemizi istediler ve o zamana kadar bir polis memuru ayarlayacaklar. mesele şu ki şikayetimi almak istemiyorlarsa söyle bana DCP şubesi Bandra polisine gideceğim. ke efendim par Salman Khan ka lederh hai, insanlar bunu sosyal medyada anlatıyor. kar sakta.”

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.