İç açıcı bir deneyimdi, diyor Khan| Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member

Thiruvananthapuram: Salı günü burada General Hospital Junction’daki Pongala ritüeli, toplumsal uyumun bir resmini verdi.
Kafatası olan bir adam ayine coşkuyla katkıda bulundu. Videolar ve fotoğraflar Amit Han IP, eski meclis üyesi ve sağlık komitesi başkanı tarafından kaydedilen Pongala ritüellerine katılmak Binusosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.
“Birbirimizi yıllardır tanıyoruz. Bu sabah geldi ve ayinin bir parçası olmak istedi. Video çekerken birinin ululama (kurava) yaptığını duydum. Önce rahip sandım sonra gördüm Kağan normal gibi yapar, ”diyor Binu.
Bakery Junction’da yaşayan Khan, her zaman bu ritüelin bir parçası olmak istediğini söylüyor.
“Bugün Binu katılmama yardım etti. Pek çok Hindu düğününe katıldım ve ulumayı nasıl yapacağımı biliyorum” dedi.
General Hospital Junction’da bir fotoğraf istatistik dükkanı işleten Khan, dindar bir Müslüman. Günde beş vakit namaz kılar ve düzenli olarak camiye gider.
Khan, “Pongala’nın bir parçası olmak benim için iç açıcı bir deneyim oldu” diyor.
Bütün gün oradaydı ve ayrıca rahiplerin kutsal suyu serpmelerine yardım etti.