Gujarat’ı karalayanlar devlette yer bulmamalı: Başbakan Modi anket mitingini anlattı | Gujarat Seçim Haberleri

MusicMiss

New member
Gujarat’ı karalayanlar devlette yer bulmamalı: Başbakan Modi anket mitingini anlattı | Gujarat Seçim HaberleriVALSAD: Başbakan Narendra Modi Cumartesi günü Gujarati gururuna atıfta bulundu ve halkı Gujarat’ı karalayanlara karşı dikkatli olmaya çağırdı ve eyalette yer bulamamaları gerektiğini söyledi.
Gelecek ay yapılacak Meclis seçimleri öncesinde Valsad semtinde düzenlenen bir mitingde konuşan Modi, Gujarati halkının asla kimseyi incitmediğini ve Gujarat’a gelen herkesi kucakladığını söyledi.
Gujaratis’in gittiği her yerde süte şeker gibi karıştığını söyledi.
Modi büyük bir roadshow’a hitap etti Vapi Valsad’daki mitingde konuşmadan önce.
Yolun iki yanında sıraya giren yüzlerce kişi tarafından karşılandı.
“Gujarat’ı karalamak isteyen ve aleyhimizde konuşanlardan sakının. Gujarat’ı ve Gujaratis’i karalamaya çalışıyorlar. Ayrıca yabancı ülkelerde devletimizi karalamaya çalışıyorlar.
“Söyle onlara bu dili kullanmayı bıraksınlar. Gujarat halkı şimdiye kadar kimseyi incitmeye çalışmadı. Nereye gitseler, şekerin sütte eridiği gibi yerel halkın arasına karıştılar. Dışarıdan biri gelse kucakladılar.” Ralli.
Gujarat’ı karalamak isteyenler devlette kendilerine yer bulmasınlar dedi.
Modi, “Kardeşlerim, Gujarat’ı karalamak isteyenler Gujarat’ta yer bulmasın. Gujarat’ı geri viteste almaya çalışanları asla kabul edemeyiz.”
Ayrıca, Kongre iktidarda kalsaydı, 250-300 Rs olan mevcut aylık veri kullanımının faturasının 5.000 Rs olacağını söyleyerek Kongre’de bir tokat attı.
Başbakan, “Önceki Kongre kuralında, 1 GB veri 300 Rs’ye mal oldu, şimdi 10 Rs. Mevcut aylık veri kullanımının faturası 250-300 Rs. Kongre iktidarda kalsaydı, 5.000 Rs olurdu” diye ekledi.
Merkezi hükümetin insanların hayatını kolaylaştırmaya yardımcı olduğunu ve ayrıca cep telefonu verilerinden tasarruf ettiğini söyledi.
“Önceki hükümetlerde cep telefonu, Whatsapp, reels, Instagram vs. kullanmak için aylık 4.000-5.000 Rs fatura alıyordunuz. Bugün benim hükümetimin politikaları gereği 250 Rs’ye alıyorsunuz” dedi.
İlk kez seçmenlerin Gujarat’ın geleceğini belirleyeceğini söyledi.
BJP, Meclis seçimlerinin 1 ve 5 Aralık tarihlerinde iki aşamalı olarak yapılması planlanan Gujarat’ta üst üste yedinci kez görev yapmak istiyor. Oy sayımına 8 Aralık’ta başlanacak.
“Onlara söylemeliyim ki, siz sadece 18 yaşını doldurdunuz diye oy kullanmıyorsunuz, Gujarat’ın geleceğini siz belirliyorsunuz. Gujarat’ın politikalarına siz karar vereceksiniz. Bu gençler için hayatlarının sonraki 25 yılı çok önemli. önem” dedi Modi.
Hayatlarının sonraki 25 yılı gibi, Hindistan Yüzyılının sonraki çeyreğinin de aynı derecede önemli olduğunu söyledi.
“İlk kez seçmenlerden oylarınızın Gujarat ve Hindistan’ın önümüzdeki 25 yıl için aldığı kararı içermesini istemek zorundayım” dedi.
Başbakan, balıkçılar için bütçenin 2015-16’da 10-11 crore’den 900 crore’a yükseldiğini söyledi.
Başbakan, hükümetinin vatandaşları, çiftçileri, gençleri, kadınları ve balıkçıları güçlendirmek için çalıştığını ve Gujarat’ı güçlendirmek için onları güçlendirecek politikalar getirdiğini söyledi.
“Sabah Arunaçal Pradeş’i, akşam Daman’ı ve tek bir günde Kashi ile Valsad arasında ziyaret ettikten sonra insanlar bana neden BJP Gujarat’ı (seçimleri) kazanacakken bu kadar çok çalıştığımı soruyor.
Başbakan, “Gujarat halkının seçimlere itiraz ettiği ve BJP’yi seçmeye karar verdikleri konusunda haklı olduğunuzu söyledim” dedi.
Modi, bir demokraside çalışmalarının hesabını vermenin ve oy şeklinde kutsama aramanın görevi olduğunu söyledi.
“Ben görevimi yapmak için buradayım. Ben sizin hizmetkarınızım. 22 yıldır oturup alabildiğine hizmet sunmuyorum. Oy istemek benim görevim olduğu gibi, oy kullanmak da sizin göreviniz.” ve ayrıca insanların oy kullanmasını sağlamak için” diye ekledi.
Modi, Hindistan’ın kalkınmasının arkasında halkın oylarının gücünün olduğunu söyledi.
“Hindistan’ın dünyadaki yeri ve Hindistan’daki gelişme, sizin nilüfere (BJP’nin anket sembolü) verdiğiniz oy sayesindedir. Bu yüzden ülke bir nilüfer gibi çiçek açıyor. Gujarat, halkın farkındalığı nedeniyle kalkınmanın zirvesinde, Annelerin ve kız kardeşlerin kutsamaları ve Gujarat gençliğinin sıkı çalışması” dedi.
Hindistan’ın gelişmiş bir ülke olabilmesi için kendine güvenmesi gerekiyor. Hindistan’ın kendine güvenmesi için, Gujarat’ın kendine güvenmesi gerekiyor. Bunun için Gujarat’ın sorumluluğu büyük dedi.
Başbakan, Valsad’ın daha önce eğitim tesisleri olmadığını, ancak bugün her şeye sahip olduğunu hatırlattı.
Skill University hakkında da konuştu ve 21. yüzyılın becerilerin yüzyılı olduğunu söyledi.
“Hindistan’da 80.000 girişim var ve bunların 14.000’i yalnızca Gujarat’ta. Gujarat’ta girişimciliği genişletmek için benzeri görülmemiş bir şans var. Gujarat’ın gençleri iş veren değil iş veren oluyor” dedi.
Başbakan ayrıca, seçimlerin ne BJP ne de adayları tarafından değil, Gujarat halkı tarafından yapıldığını söyledi.
“Seçime BJP veya adayları veya Başbakan tarafından itiraz edilmiyor. Bhupendra Patel veya Narendra Modi. Seçim, Gujarat vatandaşları tarafından yapılır. Seçimler demokrasinin kutlanmasıdır ve mümkün olduğu kadar çok insanın katılması gerekir” dedi.
BJP kaynaklarının söylediğine göre Cumartesi günü memleketine ziyaretine başlayan Modi, Pazar günü Bhavnagar, Amreli ve Junagadh ilçelerinde dört miting yapacak.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.