Genç kız annesine saldıran iki kişiye dava | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member
Thiruvananthapuram: Koppam yakınlarındaki Venjaramoodu’da yaşayan 17 yaşındaki bir kız çocuğu ve annesi, iddiaya göre 7 Ocak’ta komşuları olan bir adam tarafından alkolün etkisi altında saldırıya uğradı.
Venjaramoodu polisi, Murugan (38) ve akrabası hakkında suç duyurusunda bulundu. Maya (29), gence ve annesine sopayla saldırmaktan Lathika aşağıda IPC ağrıya neden olmak için 324 ve kötüye kullanım için 294-b bölümleri.

Genç kız ve annesine saldıran iki kişiye dava

Genç kız ve annesine saldıran iki kişiye dava

Polis, zanlıların kızın ailesinin yakın akrabaları olduğunu ve aralarındaki çatışmaların olağan bir olay olduğunu söyledi.
Ancak kızın yasadışı esrar ticaretini polise haber verdiği için saldırıya uğradığı iddiasının asılsız olduğu söyleniyor.
“Murugan’ın Lathika’yı taciz ettiği iddia edildi ve bu, aralarında bir çatışmaya yol açtı. Bundan sonra gencin ailesi, Murugan ve akrabası Maya ile çatıştı. Şüpheliler herhangi bir marihuana kaçakçılığına karışmamış, kadın veya kız da esrar kaçakçılığı hakkında polise bilgi vermemiş veya tüketim vergisi almamıştır. Ancak ikiliye kötü muamelede bulunan sanık hakkında işlem yapılacak” dedi. Anup Krişna.
Bu arada Lathika, ganja tüccarlarının satışları hakkında polise ve tüketim vergisine haber verdikleri için kendilerine saldırdıklarını söyleyerek polisin anlattıklarını yalanladı.
Ayrıca ÖTV ve polisin sanığı şikayeti üzerine dikkate aldığını ve saldırının intikam amaçlı olduğunu söyledi.
“Kızım kenevir satanları ÖTV’ye ve polise haber vermişti. Gümrük memurları tarafından gözaltına alındılar. Lathika, intikam almak için evime gelip beni ve çocuğumu taciz ettiler” dedi.
Ayrıca kızın saldırıya uğrama korkusuyla günlerce okula gitmediğini iddia etti.
Yardımcısı Tüketim Komiseri Vincent Kumar kadından böyle bir şikayet almayı reddetti veya şikayetleri üzerine inceleme yaptı.
“Medyada olayı fark ettikten kısa bir süre sonra olaya karışan yetkililerle iletişime geçtim ve herhangi bir şikayet almadıklarını öğrendim. Kadının iddiası yanlış gibi görünüyor” dedi Kumar.