Finlandiya Model Edu’nun Seçici Asimilasyonu: Min | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member

Thiruvananthapuram: Eğitim Bakanı V Sivankutty Çarşamba günü yaptığı açıklamada, eyalet hükümetinin Finlandiya’nın model eğitiminin Kerala’nın koşullarına uygun yönlerini özümsemeye çalışacağını söyledi.
Eğitim departmanı, Finlandiya’nın yardımıyla öğretmen eğitimini modernize etme olanaklarını da keşfedecek dedi.
Finlandiya ekibinin ikinci ziyaretine ilişkin bir basın toplantısında konuşma, Sivankutty kapsamındaki ajansların temsilcileriyle Finlandiya’dan gelen heyetin paylaştığı yeni fikir ve olasılıkları söyledi. genel eğitim bölümü Bu, okul müfredatının revizyonuna ilişkin tartışmalar sırasında ayrıntılı olarak tartışılacaktır.
Bakan, “Eğitim departmanı şu anda okul müfredatını gözden geçirdiği için Finlandiya ekibiyle etkileşimin daha verimli olması bekleniyor” dedi.
Sorulduğunda, ilgili hükümet yetkililerinden oluşan bir ekibin işbirliğini sürdürmek için Finlandiya’yı ziyaret edeceğini söyledi.
Finlandiya heyetinin devlete yaptığı ikinci ziyarette odak noktası okul öncesi eğitim, öğretmen eğitimi, sınıf içi etkileşim yöntemleri ve öğretmen liderliği idi.