Divya Agarwal, Varun Sood’dan ayrılmasından aylar sonra, 30. doğum gününde restoran işletmecisi Apurva Padgaonkar ile nişanlandı.

MusicMiss

New member
Divya Agarwal, Varun Sood’dan ayrılmasından aylar sonra, 30. doğum gününde restoran işletmecisi Apurva Padgaonkar ile nişanlandı.Bugün (6 Aralık) bir yaş daha yaşlanan Bigg Boss OTT ödüllü Divya Agarwal, 30. yaş gününü arkadaşları ve ailesiyle kutladı. Ve oldukça bash oldu. Sektörden birçok ünlü şahsiyet, doğum günü partisinde görüldü. Ancak, erkek arkadaşı Apurva Padgaonkar ile nişanlanınca bu olayın özel bir olay olduğu ortaya çıktı. Divya da merakla beklenen masal teklifini Apurva Padgaonkar’dan aldı. Mühendisten iş adamına dönüşen bir iş adamı, Mumbai’de dört restoranı olan bir restoran işletmecisidir.

Aktris, partisinin kırmızı halı töreninde poz verirken kısa, şok edici pembe ışıltılı bir elbiseyle muhteşem görünüyordu. İçinde baiko yazan eşsiz yüzüğünü sergiledi. Baiko, Marathi’de eş anlamına gelir. Aktris süper mutlu görünüyordu ve milyon dolarlık gülümsemesini parlattı. Ayrıca sevgilisi Apurva ile partisinden bir dizi fotoğraf paylaştı ve çok mutlu görünüyordu.

Gönderiye bir göz atın:

Apurva kendini, misafirlerini mutlu etmekten büyük gurur duyan, aklı başında, tutkulu biri olarak tanımlıyor. Ailesinin 60 yıldan fazla bir süredir Mumbai’de yaşıyor olması, şehrin müşteri kitlesine olan derin aşinalığına katkıda bulunuyor. Mumbai sakinleri, restoranlarında 85. doğum günlerinden baby shower partilerine kadar her şeyi kutladılar.

Doğum günü partisine yakın arkadaşları Nishant Bhat, Moose Jattana, Ridhima Pandit, Esha Gupta, Kishwer Merchant, Vishal Aditya Singh ve Donal Bisht katıldı.

Bigg Boss OTT’yi kazandıktan sonra Divya, bir dizi web şovuyla meşgul oldu ve oyunculuk kalitesiyle izleyicileri etkiledi. Cartel’den Abhay’a 3. sezonda Divya, çok yönlü rollerde oyunculuğunu kanıtladı. Ayrıca birkaç charbuster müzik videosunda yer aldı.

Onun için kesinlikle unutulmaz bir doğum günüydü ve oyuncuya en içten tebriklerimizi sunuyoruz.

Divya daha önce Varun Sood ile canlı bir ilişki içindeydi ve ikisi bu yıl Mart ayında ayrıldı.

Varun’dan ayrıldığını duyuran bir açıklama yapmış, “Hayat tam bir sirk! Herkesi mutlu etmeye çalışın, doğru olan hiçbir şey beklemeyin ama kendini sevme azalmaya başladığında ne olur? Hayır, başıma gelen hiçbir şey için kimseyi suçlamıyorum… Gergin hissediyorum .. ve sorun değil .. Nefes almak ve kendim için yaşamak istiyorum .. sorun değil! Bu hayatta tek başıma olduğumu ve istediğim gibi yaşamak için zaman ayırmak istediğimi resmen beyan ederim! ifadesini okuyun.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.