Delhi tüketim vergisi politikası davası: ED, Telangana CM KCR’nin kızı K Kavitha’yı çağırdı | Haydarabad Haberleri

MusicMiss

New member
Delhi tüketim vergisi politikası davası: ED, Telangana CM KCR’nin kızı K Kavitha’yı çağırdı | Haydarabad HaberleriHYDERABAD: İcra Müdürlüğü (ED) Telangana başbakanını çağırdı K Chandrashekara Raokızı ve BRS MLC Kalvakuntla Kavithaile bağlantılı olarak 9 Mart’ta ortaya çıkmasını istiyor. Delhi kesin politika davası. Çağrı, benami yatırımları ve rüşvet olaylarında kilit rol oynadığı iddia edilen solisti Arun Ramchandran Pillai’nin tutuklanmasından bir gün sonra geldi.
Kavitha, Delhi’deki Jantar Mantar’da kadınların kanun koyucu organlarda yer almasını talep ederek bir gün sürecek bir deeksha düzenlemeyi planlamıştı.
“Kadınların Ayrılması Yasa Tasarısı uzun süredir bekliyor, tek talebimiz kadınlara siyasi katılımda hak ettikleri payın verilmesi için yasanın Meclis’e getirilmesi. Bharath Jagruthi, ülkenin dört bir yanından muhalefet partileri ve kadın örgütleriyle birlikte 2019’da bir araya gelecek. 10 Mart’ta Jantar Mantar’da bir günlük barışçıl açlık grevi için, BJP hükümetinin Kadınları Koruma Yasa Tasarısı’nı çıkarmasını ve geçirmesini talep ediyor,” diyor Kavitha.
“Bu olayların ışığında, acil servis tarafından 9 Mart’ta Yeni Delhi’de görünmem için çağrıldım. Yasalara saygılı bir vatandaş olarak, soruşturma kurumlarıyla tam bir işbirliği yapacağım. Ancak, dharna ve ön ekli atamalar nedeniyle, ben Katılacağım tarihte yasal görüş isteyeceğim” diye ekledi.
KCR ve BRS’ye yönelik sindirme taktiklerinin ne partiyi ne de kendisini caydıramayacağını belirterek, “KCR liderliğinde başarısızlıklarınızı ortaya çıkarmak ve Hindistan’ın daha parlak ve daha iyi bir geleceği için sesimizi yükseltmek için mücadele etmeye devam edeceğiz. Telangana’nın halk karşıtı baskıcı rejime asla boyun eğmediğini ve eğmeyeceğini de Delhi’deki güç tacirlerine hatırlatmama izin verin. Halkın hakları için korkusuzca ve amansızca mücadele edeceğiz.”
ED, Kavita’nın South Lobby’nin bir parçası olduğunu ve Indospirits’te Arun Pillai tarafından temsil edildiğini iddia etti.
Merkez Soruşturma Bürosu, Aralık 2022’de tanık olarak ihbarda bulunduktan sonra Kavitha’yı sorguya çekti.
ED zaten Kavita’nın adına hareket ettiğini iddia etmişti. Güney karteli AAP hükümet yetkililerine ve bakanlarına rüşvet vermek.
Sanık Amit Arora’nın İcra Direktörüne verdiği ifade, Aam Admi Partisi hükümetinin kilit görevlilerine 100 Rs ödeyen likör müteahhitlerinden oluşan Güney kartelinin Aurobindo Pharma’dan P Sarath, MLC Kavita ve MP Magunta Srinivasulu Reddy tarafından yönetildiğini ortaya çıkardı.
Hem CBI hem de ED aynı anda vakayı araştırıyor.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.