Thiruvananthapuram: Başbakandan bir gün sonra Pinarayi Vijayan ile herhangi bir bağlantıyı kategorik olarak reddetti Swapna Elbette, sonuncusu CM’nin yalan söylediğini söyledi.
Vijayan bunu Salı günü Kongre yasama meclisinin ardından Genel Kurul’da söyledi. Matthew Kuzhalnaden (Vijayan) Swapna’yı bilmediğini söylemesi için ona meydan okudu.
Şu anda Bengaluru’da bulunan CM Vijayan hakkında yorum yapan Swapna, medyaya şunları söyledi: “Ailesinin ticari çıkarları da dahil olmak üzere çeşitli konuları görüşmek üzere başbakan ve ailesiyle birçok kez zaman geçirdim. M ile birlikte onunla da tanıştım. Sivasankar (CM Vijayan’ın eski baş sekreteri). Bütün bunları yaptıktan sonra başbakanın beni tanımadığını söylemesi ayıptır. Bunu nasıl söyler’ dedi Swapna.
“İş çıkarları için yoğun bir şekilde seyahat ettim. Vijayan ve onun ailesi. Beni tanımadığını kanıtlaması ve bu doğruysa tutuklanmamı emretmesi için ona meydan okuyorum. Bu arada, çok yakında Başbakan ile ne zaman görüşeceğimi de açıklayacağım” dedi.
Swapna ile Sivasankar arasında daha fazla sohbet mesajı da günün erken saatlerinde çıktı ve Sivasankar, Vijayan’ın özel sekreter yardımcısı CM Raveendran’ın buradaki BAE konsolosluğundan istifa haberini duyunca şok olduğunu söyledi.
Swapna, bu kendisine işaret edildiğinde, “Kaybı biliyordu çünkü ben onların tüm işlerini konsolosluk adresi aracılığıyla yapmaya alışmıştım” dedi. ajanslar