Çift ölü bulundu, polis cinayet-intihar şüphesi | Thiruvananthapuram Haberleri

Tarzan

New member

THIRUVANANTHAPURAM: 65 yaşındaki bir adam, aile kavgası nedeniyle eşini öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti. Kilimanoor Cumartesi sabahı.
Polis, ölen kişinin Pedikulam yakınlarındaki Pavizhamlı Rajendran olduğunu belirledi. karete ve eşi Sasikala.
Komşuların iddiasına göre, çift geçmişte sık sık birbirleriyle tartıştı. Hem Sulama Departmanından emekli bir memur olan Rajendran hem de Sasikala için bu onların ikinci evlilikleri. Rajendran’ın ilk evliliğinden iki kızı ve bir oğlu var ve Sasikala’nın çocuğu yoktu. Sasikala ve Rajendran’ın birlikte çocuğu yok.
Rajendran’ın oğlu Harun RajErnakulam’da çalışan Sasikala’nın babasıyla sürekli tartıştığını ve asılsız suçlamalarda bulunduğunu ve onun çocuklarını sevmesinden hoşlanmadığını söyledi.
Arun’a göre, CCTV görüntüleri ve eve yerleştirilen mikrofon aracılığıyla çifti Cuma günü saat 23:30 civarında kavga ederken bulmuş ve daha sonra bir şeylerin ters gittiğini anlamıştır.
“Beni öldürme dediğini duydum ve daha sonra dhoti almaya gittiği görüldü. Onunla doğruca yatak odasına gitti ve bir daha görülmedi. Arun, şüphe uyandırdı, bu yüzden komşuları aradım ve orada neler olup bittiğini görmelerini istedim, dedi.
Komşular daha sonra Rajendran’ı yatak odasında bir vantilatöre asılı halde buldular ve Sasikala’nın yatakta bilinçsizce yattığı görüldü. Hastaneye kaldırıldılar ancak hayatları kurtarılamadı.
Kilimanoor Polisi, CrPC’nin 174. Bölümü uyarınca doğal olmayan ölüm nedeniyle bir dava kaydetti ve bir soruşturma başlattı.
“Adli tıp ekibi olay mahallinde inceleme yaptı. Polis, otopsi raporu gelene kadar daha fazla ayrıntı verilmeyecek” dedi.