Chris Gayle, altı burnunu kırdıktan sonra RCB hayranını hastanede ziyaret ettiğinde ne oldu | Kriket Haberleri

MusicMiss

New member
Chris Gayle, altı burnunu kırdıktan sonra RCB hayranını hastanede ziyaret ettiğinde ne oldu | Kriket HaberleriDünyanın dört bir yanındaki kriket hayranlarını büyülemesiyle tanınan deneyimli West Indies topa vuran oyuncusu Chris Gayle, Hindistan Premier Ligi’nin (IPL) sezonlarından birinde bir Royal Challengers Bangalore (RCB) taraftarını ziyaretinde vurgulanan şefkatli bir kalbe de sahip.
Genç bir kız, bir IPL oyunu sırasında Gayle’ın altılılarından biri yüzüne çarptığında burnunu kırmıştı, ancak Gayle, onun iyiliğini sormak için RCB hayranını ziyaret ettiğinde, ruhu onu yere serdi.

🗣
: 𝐑𝐂𝐁, 𝐑𝐂𝐁, 𝐑𝐂𝐁….@henrygayle, @RCBTweets hayranlarının dünyadaki en tutkulu hayranlar olduğuna inanıyor
📣
Onu yakala… https://t.co/D3pzymcBOk

— JioCinema (@JioCinema) 1675408288000
“Top duvardan sekerek genç bir kızın burnuna çarptı. 2011’den 2017’ye kadar yedi IPL sezonunda RCB’yi temsil eden Gayle, JioCinema’daki ‘Home of Heroes’ programında eski Hintli vurucu Robin Uthappa’ya, “Hemen hastaneye gittim ve onu kanlı burun ve kanlı giysilerle gördüm” dedi.
“‘Neden üzgünsün? Endişelenme, daha fazla altılı vur!’ Gayle şovda, “O kadar harika bir adamdı ki! Bana acı çektiğinde bile daha fazla altılı vurmamı istediğini söyleyerek daha iyi hissetmeme yardımcı oldu,” dedi.
“Dokunaklı bir andı. Bir sonraki maçta her taraftarın üzerinde ‘lütfen burnumu kırın’ yazan bir pankart vardı, ben de onları hastanede ziyaret edebildim.”
Gayle, RCB’nin yanı sıra IPL’de Kings XI Punjab ve Kolkata Knight Riders’ı da temsil etti.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.