“Bize Rishabh Pant olduğunu söyledi”: Yıldız kriket oyuncusu ateşli araba kazasından mucizevi bir şekilde nasıl kurtuldu | Hindistan HaberleriYENİ DELHİ: Yıldız kriket oyuncusu Rishabh pantolonu Cuma günü, Cuma günü erken saatlerde Delhi-Dehradun otoyolunda direksiyon başında uyuyakaldıktan sonra lüks arabası bir yol ayırıcıya çarparak alev aldı ve mucizevi bir şekilde kurtuldu.
Kaza, Pant’ın annesine sürpriz yapmak için memleketine gittiği sırada sabah 5.30 sıralarında meydana geldi.
İşte olaylar dizisi nasıl gelişti…
1/20
Mucize kurtulan: Rishabh Pant yüksek hızlı araba kazasından çıkar
Alt yazıları göster
Rishabh Pant, Haridwar’daki Narsan’da Delhi’den Roorkee’ye giderken bir trafik kazasında ciddi şekilde yaralandı (Twitter resmi)
Bir çarpışmanın ardından Rishabh Pant’ın Mercedes’i alev aldı (Twitter görseli)
Rishabh Pant olayda yanık yaraları aldı, ancak durumu ciddi değil.
Hint kriket takımının yıldız kaleci topa vuran oyuncusu, Mercedes GLE arabası sabah 5.30 civarında Delhi-Haridwar otoyolundaki ayırıcı parmaklıklara çarptığında arabada yalnızdı.
Araba daha sonra bir ateş topuna dönüşmeden önce birkaç kez döndü.
Olay yerine gelen polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar, kazanın sesini duyup, araçtan indirdi.
Olaydan sonra, Rishabh Pant yakındaki bir hastaneye götürüldü ve burada daha sonraki tedavisi için Dehradun’daki büyük bir hastaneye sevk edildi.
Pant alnından, bir elinden ve sağ dizinden yaralandı
Ancak şuuru açık ve konuşabiliyor.
Max Hospital Dehradun’daki doktorlardan oluşan bir ekip şu anda ‘olası bir iç yaralanma için bir değerlendirme yapıyor’.
Bir polis memuru, Rishabh Pant’in şiddetli araba kazasından sağ kurtulduğu için şanslı olduğunu söyledi.
Bir polis memuru, yolda görüşü etkileyebilecek sis olmadığı için Pant’ın araba kullanırken uyuyakalmış olabileceğini söyledi.
Hastane yetkilileri, Pant’ın durumu hakkında bir güncelleme yapmak için hemen müsait değildi, ancak Delhi ve Bölge Kriket Derneği Sekreteri Siddharth Sahib Singh, Pant’ın “stabil” olduğunu söyledi.
Uttarakhand CM, kazasının ardından kriket oyuncusu Pant’a mümkün olan her türlü desteği vaat ediyor
İlk röntgen sonuçlarına göre, kaza sırasında arabasının alev almasına rağmen Pant’ın vücudunda herhangi bir kırık ve yanık yok.
Uttarakhand başbakanı Pushkar Singh Dhami, hükümetinin Pant’ın tüm tedavi masraflarını karşılayacağını söyledi.
Pant, 33 testte 2.271 tur attı. Ayrıca ülkeyi 30 bir günlük uluslararası yarışmada ve 66 Twenty20 maçında temsil etti.
Pant, bu ayın başlarında bir test serisinde Bangladeş’i mağlup eden Hindistan takımının bir parçasıydı.
Pant, şimdiye kadar 33 Testte beş yüz ve 11 ellinin yardımıyla 2.271 tur attı. Ayrıca 30 ODI ve 66 T20I’de ülkeyi temsil etmiştir (Resim – BCCI)
BCCI ailesiyle sürekli iletişim halinde
Bu arada BCCI, kazadan sonra Rishabh’ın ailesiyle sürekli iletişim halinde olduğunu ve sağlık ekibinin şu anda kaleci-vurucuyu tedavi eden doktorlarla yakın temas halinde olduğunu söyledi.
Shah, “Kurul, Rishabh’ın mümkün olan en iyi tıbbi bakımı almasını ve bu travmatik aşamadan çıkması için ihtiyaç duyduğu tüm desteği almasını sağlayacak” dedi.
Kriket oyuncusu Rishabh Pant’ın arabasının bir ayırıcıya çarpıp alev almasının ardından yanmış kalıntıları (PTI Fotoğrafı)
Pant için dilekler dökülüyor
Kaza sonrası Pant için dört bir yandan dilek ve dualar yağdı.
Başbakan Narendra Modi, kazadan rahatsız olduğunu ve Pant’ın sağlığı ve esenliği için dua ettiğini söyledi.
“Umarım iyisindir bhai çabuk iyileşmen için dua ediyorum geçmiş olsun şampiyon.”
(Ajanslardan gelen girdilerle)
İzlemek İzleyin: Rishabh Pant’ın arabası yüksek hızla bölücüye çarptığında
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Kaza, Pant’ın annesine sürpriz yapmak için memleketine gittiği sırada sabah 5.30 sıralarında meydana geldi.
İşte olaylar dizisi nasıl gelişti…
- Polise göre, Mercedes GLE arabasında yalnız olan yıldız kaleci topa vuran oyuncu, sabah 5.30 sularında uyuyakaldı ve otoyoldaki ayırıcı korkuluklara çarptı.
- Araba bir ateş topuna dönüşmeden önce birkaç kez döndü. İnternette ortaya çıkan kazanın CCTV görüntüleri, bunun yüksek hızlı bir kaza olduğunu gösterdi.
- Pant alev alır almaz camı kırarak arabadan atladı. Arkasında yolun kenarına indiğinde, derisinin bir kısmı soyuldu.
- Bu arada, yoldan geçen bir Haryana Roadways otobüsünün sürücüsü ve diğer personeli, kriket oyuncusunun kazada tamamen kömürleşen yanan arabadan kurtulmasına yardımcı oldu.
- Edinilen bilgiye göre, otobüsün şoförü, Pant’ı kurtarmak için kondüktörüyle birlikte olay yerine ilk koşanın kendisi olduğunu söyledi. İlk başta kriket oyuncusunu tanımadığını da sözlerine ekledi. “Yardım için bağırmaya başladık ama kimse gelmedi. Karayolu’nu aradım, cevap veren olmadı. Sonra polisi aradım ve kondüktör ambulans çağırdı. Sürekli iyi olup olmadığını sorduk. Su ikram ettik. Yeniden bir araya geldikten sonra bize Rishabh Pant olduğunu söyledi. Kriket takip etmiyorum, bu yüzden kim olduğunu bilmiyordum ama orkestra şefim bana ‘Sushil… o bir Hintli kriket oyuncusu’ dedi.” .
- 25 yaşındaki çocuk, daha sonra Dehradun’daki Max Hastanesine sevk edildiği yakınlardaki Rookee’deki Saksham hastanesine kaldırıldı. Acil durumda Pant’i tedavi eden Dr Sushil Nagar, kriket oyuncusunun herhangi bir kırılma yaşamadığını ancak dizinde daha fazla araştırma gerektirecek bir bağ yaralanması olduğunu söyledi.
- Nagar, PTI’ye “Hastanemize getirildiğinde bilinci tamamen yerindeydi ve onunla konuştum. Annesine sürpriz yapmak istedi ve eve dönüyordu” dedi.
- Daha sonra, Hindistan’da Kriket Kontrol Kurulu (BCCI), Pant’ın sağ dizindeki bağ yırtığı, sırtındaki sıyrık yaralanmaları ve sağ bilek, ayak bileği ve ayak parmağındaki incinme dışında alnında iki kesik olduğunu söyledi.
- BCCI sekreteri Jay Shah, kriket oyuncusunun durumunun istikrarlı olduğunu ve şimdi, yaralarının boyutunu belirlemek ve sonraki tedavi sürecini formüle etmek için MRI taramalarından geçeceği Max Hastanesine kaydırıldığını söyledi.
- Tedavi görmekte olduğu Dehradun’daki Max Hastanesi yönetimi, bir doktor ekibinin şu anda “olası bir iç yaralanma için bir değerlendirme yaptığını” söyledi.
1/20
Mucize kurtulan: Rishabh Pant yüksek hızlı araba kazasından çıkar
Alt yazıları göster
Rishabh Pant, Haridwar’daki Narsan’da Delhi’den Roorkee’ye giderken bir trafik kazasında ciddi şekilde yaralandı (Twitter resmi)
Bir çarpışmanın ardından Rishabh Pant’ın Mercedes’i alev aldı (Twitter görseli)
Rishabh Pant olayda yanık yaraları aldı, ancak durumu ciddi değil.
Hint kriket takımının yıldız kaleci topa vuran oyuncusu, Mercedes GLE arabası sabah 5.30 civarında Delhi-Haridwar otoyolundaki ayırıcı parmaklıklara çarptığında arabada yalnızdı.
Araba daha sonra bir ateş topuna dönüşmeden önce birkaç kez döndü.
Olay yerine gelen polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar, kazanın sesini duyup, araçtan indirdi.
Olaydan sonra, Rishabh Pant yakındaki bir hastaneye götürüldü ve burada daha sonraki tedavisi için Dehradun’daki büyük bir hastaneye sevk edildi.
Pant alnından, bir elinden ve sağ dizinden yaralandı
Ancak şuuru açık ve konuşabiliyor.
Max Hospital Dehradun’daki doktorlardan oluşan bir ekip şu anda ‘olası bir iç yaralanma için bir değerlendirme yapıyor’.
Bir polis memuru, Rishabh Pant’in şiddetli araba kazasından sağ kurtulduğu için şanslı olduğunu söyledi.
Bir polis memuru, yolda görüşü etkileyebilecek sis olmadığı için Pant’ın araba kullanırken uyuyakalmış olabileceğini söyledi.
Hastane yetkilileri, Pant’ın durumu hakkında bir güncelleme yapmak için hemen müsait değildi, ancak Delhi ve Bölge Kriket Derneği Sekreteri Siddharth Sahib Singh, Pant’ın “stabil” olduğunu söyledi.
Uttarakhand CM, kazasının ardından kriket oyuncusu Pant’a mümkün olan her türlü desteği vaat ediyor
İlk röntgen sonuçlarına göre, kaza sırasında arabasının alev almasına rağmen Pant’ın vücudunda herhangi bir kırık ve yanık yok.
Uttarakhand başbakanı Pushkar Singh Dhami, hükümetinin Pant’ın tüm tedavi masraflarını karşılayacağını söyledi.
Pant, 33 testte 2.271 tur attı. Ayrıca ülkeyi 30 bir günlük uluslararası yarışmada ve 66 Twenty20 maçında temsil etti.
Pant, bu ayın başlarında bir test serisinde Bangladeş’i mağlup eden Hindistan takımının bir parçasıydı.
Pant, şimdiye kadar 33 Testte beş yüz ve 11 ellinin yardımıyla 2.271 tur attı. Ayrıca 30 ODI ve 66 T20I’de ülkeyi temsil etmiştir (Resim – BCCI)
BCCI ailesiyle sürekli iletişim halinde
Bu arada BCCI, kazadan sonra Rishabh’ın ailesiyle sürekli iletişim halinde olduğunu ve sağlık ekibinin şu anda kaleci-vurucuyu tedavi eden doktorlarla yakın temas halinde olduğunu söyledi.
Shah, “Kurul, Rishabh’ın mümkün olan en iyi tıbbi bakımı almasını ve bu travmatik aşamadan çıkması için ihtiyaç duyduğu tüm desteği almasını sağlayacak” dedi.
Kriket oyuncusu Rishabh Pant’ın arabasının bir ayırıcıya çarpıp alev almasının ardından yanmış kalıntıları (PTI Fotoğrafı)
Pant için dilekler dökülüyor
Kaza sonrası Pant için dört bir yandan dilek ve dualar yağdı.
Başbakan Narendra Modi, kazadan rahatsız olduğunu ve Pant’ın sağlığı ve esenliği için dua ettiğini söyledi.
Kriket ikonu Sachin Tendulkar, eski takım arkadaşları da atılgan kaleci-vurucu için mesajlarını yayınlarken ona katılırken, “Size çok hızlı bir iyileşme diliyorum. Dualarım sizinle,” diye tweet attı.Ünlü kriket oyuncusu Rishabh Pant’ın kazası yüzünden sıkıntılı. Sağlığı ve esenliği için dua ediyorum. @RishabhPant17
— Narendra Modi (@narendramodi) 1672397065000
Eski Hindistan vurucusu ve Ulusal Kriket Akademisi başkanı VVS Laxman şunları söyledi: “Rishabh Pant için dua ediyorum. Neyse ki tehlikeyi atlattı. @ RishabhPant17’ye çok hızlı bir iyileşme diliyoruz. Geçmiş olsun Şampiyon.”Size çok hızlı bir iyileşme diliyorum @RishabhPant17. Dualarım seninle.
— Sachin Tendulkar (@sachin_rt) 1672386502000
Eski Hindistan açacağı Virender Sehwag, “Sevgili Pant’a süper hızlı bir iyileşme diliyorum. Bahut hi Jald swasth ho jaao,” diye tweet attı.Rishabh Pant için dua ediyorum. Çok şükür tehlikeyi atlattı. @RishabhPant17’ye çok hızlı bir iyileşme diliyoruz. Çabuk iyileş Şampiyon.
— VVS Laxman (@VVSLaxman281) 1672372172000
IPL franchise’ı Delhi Capitals ayrıca kaptanları için hızlı bir iyileşme diledi çünkü baş antrenör Ricky Ponting de Down Under’dan mesajını gönderdi.Sevgili @RishabhPant17’ye süper hızlı bir iyileşme diliyorum. Bahut hi Jald swasth ho jaao.
— Virender Sehwag (@virendersehwag) 1672371422000
Afgan iplikçi Rashid Khan da onu dilemek için sosyal medyaya gitti.@RishabhPant17’yi düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve ayaklarınızın üzerinde durursunuz
— Ricky Ponting AO (@RickyPonting) 1672374919000
“Umarım iyisindir bhai çabuk iyileşmen için dua ediyorum geçmiş olsun şampiyon.”
Eylül ayında golf oynarken acayip bir sakatlık sırasında bacağını kıran ve ayak bileğini çıkaran İngiltere kaleci-vurucu Jonny Bairstow da Pant’a katıldı.Umarım iyisindir canım çabuk iyileşmen için dua ediyorum geçmiş olsun şampiyon@RishabhPant17
— Rashid Khan (@rashidkhan_19) 1672377423000
Olimpiyat şampiyonu cirit atıcı Neeraj Chopra tweet attı: “Düşüncelerim ve dualarım Pant ile birlikte. Size hızlı bir iyileşme diliyor ve en iyi yaptığınız şeyi yapmaya geri dönmenizi umuyorum.”Düşüncelerim ve dualarım @RishabhPant17 ile. Acil şifalar diler, en iyi yaptığınız işi yapmaya geri dönmenizi dileriz.
— Neeraj Chopra (@Neeraj_chopra1) 1672390429000
(Ajanslardan gelen girdilerle)
İzlemek İzleyin: Rishabh Pant’ın arabası yüksek hızla bölücüye çarptığında
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.