Anita Hassanandani’den Charu Asopa’ya, TV aktrislerinin hamilelik sonrası kilo verme yolculuğuPuja, doğumundan 6 hafta sonra 10 kilo vermişti, hatta Hamilelik Sonrası Depresyon ile uğraştığını ve savaşının ortasında yeniden forma girmeyi seçtiğini paylaşmıştı. BT ile yaptığı özel bir sohbette, “Çocuğum için bir dadım yok, bu yüzden egzersiz yapamadım ama diyete başladım. Karbonhidrat ve şeker yemeyi bıraktım. Akşamları çorba ve ızgara tavuk içeren hafif yemekler yerdim. Gün boyunca meyve yemeye devam ettim. Şimdi neredeyse 10 kilo verdim ve kendimi çok daha güvende hissediyorum. Çocuğumun peşinden koşmak bana iyi bir egzersiz verdi. Kocamın spor salonuna gidemediği halde 36 kat tırmandığını görmek de bana daha fit olmam için ilham verdi.’
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.