Aktör Amber Heard, eski kocası Johnny Depp ile olan iftira davasını çözecek; “Amerikan hukuk sistemine olan inancımı kaybetmiş olarak bu kararı alıyo

MusicMiss

New member
Aktör Amber Heard, eski kocası Johnny Depp ile olan iftira davasını çözecek; “Amerikan hukuk sistemine olan inancımı kaybetmiş olarak bu kararı alıyorum” | Hint Filmi HaberleriAmber Heard, Pazartesi günü bir Instagram gönderisinde, eski kocası Johnny Depp tarafından kendisine yöneltilen iftira iddialarını çözeceğini söyledi. Heard, Depp ile uzlaşma kararını “çok zor” olarak nitelendirdi ve bunun “büyük bir müzakereyi” takip ettiğini ekledi.

Güçlü bir şekilde yazılmış bir not kaleme aldı, “Uzun bir müzakereden sonra, eski kocamın Virginia’da bana karşı açtığı hakaret davasını çözmek için çok zor bir karar verdim. Bunu asla seçmediğimi söylemek benim için önemli. .Gerçeğimi savundum ve bunu yaparken bildiğim hayatım mahvoldu.Sosyal medyada karşılaştığım iftira, kadınların ortaya çıktıklarında yeniden mağdur edilme biçimlerinin büyütülmüş bir versiyonu. altı yıldan fazla bir süre önce ayrılmaya çalıştığım bir şeyden kendimi kurtarma fırsatı ve kabul edebileceğim şartlar. Hiçbir itirafta bulunmadım. Bu bir taviz eylemi değil. Sesimin ilerlemesiyle ilgili herhangi bir kısıtlama veya tıkaç yok ” .

“Bu kararı, korunmasız tanıklığımın eğlence ve sosyal medya yemi olarak kullanıldığı Amerikan hukuk sistemine olan inancımı kaybetmiş olarak alıyorum.”

“Birleşik Krallık’ta bir yargıcın huzuruna çıktığımda, dünya medyasının önünde tanıklığımın en kötü anlarını vermek zorunda kalmadığım ve mahkemenin bunu Aile içi ve cinsel şiddete maruz kaldım.Ancak ABD’de, ifademi destekleyen çok sayıda doğrudan delilin dışlandığı bir mahkeme salonuna tabi tutulduğum bir duruşma öncesinde ve sırasında neredeyse tüm kaynaklarımı tükettim. bu popülerlik ve güç, akıl ve yasal süreçten daha önemliydi. Bu arada, yeniden yaşayamayacağım bir tür aşağılanmaya maruz kaldım “.

“ABD’deki itirazım başarılı olsa bile, en iyi sonuç, yeni bir jürinin kanıtları yeniden değerlendirmesi gereken bir yeniden yargılama olacaktır. Bunu üçüncü kez gözden geçiremem”.

“Zaman değerli ve zamanımı verimli ve amaçlı bir şekilde geçirmek istiyorum. Çok uzun yıllardır, beni ve ifade özgürlüğü hakkımı koruyamadığını gösteren çetin ve pahalı bir yasal süreçte kafeslendim. Bunu karşılayamam. imkansız bir faturayı riske atıyor – sadece finansal değil, aynı zamanda psikolojik, fiziksel ve duygusal bir fatura. zamanımı boşandıktan sonra iyileşmeme yardımcı olan işe adama özgürlüğü; görüldüğümü, duyduğumu ve inandığımı hissettiğim ve değişimi etkileyebileceğimi bildiğim alemlerde var olan iş “.

“Doğruyu söylemekten tehdit edilmeyeceğim, cesaretim kırılmayacak veya caydırılmayacağım. Bunu benden kimse alamaz ve alamaz. Sesim sonsuza kadar sahip olduğum en değerli varlık olmaya devam edecek.”

Kapanış notunda şöyle yazdı: “Önemli temyiz ve orijinal deneme ekiplerime amansız sıkı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum. Beni destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum ve dikkatimi hissettiğim artan desteğe çeviriyorum. ve mahkemeden bu yana geçen aylarda herkesin gözü önünde görüldü ve hikayemle dayanışma göstermek için gösterilen çabalar. Hayatta kalan herkes, kendi hikayesini anlatma yeteneğinin genellikle tek rahatlama gibi hissettirdiğini bilir ve ben size anlatmak için yeterli kelime bulamıyorum. Umarım bana olan inancınız sadece benim için değil, hepiniz için ilham kaynağı olur. Teşekkürler. Yakında görüşürüz”.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.